Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 2. 8. 2023.

| Zabava

Sergej Ćetković pred niški koncert: Zajedničko putovanje kroz pesme i vreme

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Sergej Ćetković
Sergej najavljuje "veče muzike, smijeha i snažnih priča o ljubavi"; foto: promo

Posle pet godina popularni crnogorski pevač Sergej Ćetković održaće koncert u Nišu na kom će publika moći da uživa, kako on kaže za Južne vesti, u zajedničkom putovanju kroz pesme nastale poslednjih 25 godina. Njegovi koncerti odavno nisu obični zahvaljujući publici, dodaje Ćetković, pa se veče muzike, smeha i snažnih priča o ljubavi očekuje i u Nišu 15. septembra na Letnjoj pozornici.

Sati, dani, godine prošli su od poslednjeg nastupa Sergeja Ćetkovića u Nišu, a dugoočekivani trajaće sigurno više od 2 minuta pa će popularni pevač na kratko Zaustaviti vrijeme jer kao što kaže: Kad ti zatreba, Postojim i ja. Pola njegovog svijeta biće u publici Kad bi htjela ti da odeš na koncert i Pustiš probleme.

Ovo su samo neki od hitova koji su nastali tokom 25 godina duge karijere i čiji će jubilej biti obeležen i u Nišu. Za Južne vesti Sergej Ćetković kaže da se raduje novom koncertu u Nišu na starom, dobrom mestu - Letnjoj pozornici.

Nakon 5 godina, na moje veliko zadoboljstvo ponovo ću se pokloniti niškoj publici i to na mjestu koje najviše volim i koje zrači nekom posebnom energijom. U poslednjih 5 godina naš repertoar je dopunjen sa mnogo lijepih pjesama koje su već postale jako slušane i omiljene, tako da će publika uživati u dobroj muzici i velikom bendu - kaže Sergej.

Osim uživanja i maksimalne posvećenosti, publika može očekivati ono što krasi nastupe Sergeja Ćetkovića:

Kao što rekoh, obećavamo dobar provod, sve u svemu jedno zajedničko putovanje kroz pjesme nastale poslednjih 25 godina. Moji koncerti već odavno nisu samo obični koncerti zahvaljujuci publici i intimnim prostorima koji su preduslov za lijepo i posebno veće. Veče muzike, smijeha i snažnih priča o ljubavi - dodaje Ćetković.

Koncertna turneja po regionu traje već dugo i trajaće do kraja leta, a onda slede novi planovi i želje:

Nakon koncertne turneje koja će trajati do kraja septembra, polako pripremamo izlazak sedmog studijskog CD-a Kofer koji smo najavljivali već neko vrijeme. Nove ljubavne priče, nove filmske priče ispričane kroz video-spotove. Sve u svemu, ulazimo u pripremu za doček naših zajedničkih 25 godina kroz dobru muziku i velike koncerte tokom sledeće godine - kaže Sergej Ćetković.

Koncert na Letnjoj pozornici je 15. septembra od 20:30, a karte po ceni od 1.500 dinara mogu se kupiti preko sajta Tickets.rs.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: