Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 8. 6. 2016.

| Zabava

Koncert bendova "Proces" i S.A.R.S. počinje u 20 sati

Autor:S. J. Izvor:Južne vesti
SARS-Vecko.jpg
S.A.R.S. u Nišu posle odlaganja

Organizatori koncerta bendova S.A.R.S. i "Proces", koji će u četvrtak 9. juna biti održan u rovovima niške Tvrđave, pozivaju publiku da dođe na vreme jer, prema najavama, neće biti kašnjenja - svirka "Procesa" će početi u 20 sati, a beogradskog benda sat vremena kasnije.

Koncert na otvorenom, najavljen kao veliki rok spektakl, trebalo je da bude održan 4. juna, ali je zbog najavljenog lošeg vremena za taj vikend odložen za četvrtak.

Ovaj koncert je deo turneje kojom beogradski S.A.R.S. slavi 10 godina rada.

S.A.R.S. je za to vreme izdao 7 albuma i 19 spotova, a među najpopularnijim pesmama su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“…

Iako je pre nekoliko dana izašao je novi album pod nazivom “Poslednji”, nisu istinite glasine da bend prestaje sa radom. Pošto članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, nakon ovog nastaviće da izdaju samo singlove.

Ulaznice po ceni od 500 dinara za parter i 900 dinara za VIP sektor mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, kao i u muzičkim prodavnicama "CD Sound", "Energy music shop", u agenciji "Clock travel" i u "Kaldrma" kafeu.

Na dan koncerta na ulazu u “rovče” niške Tvrđave, ulaznice će od 19 sati biti skuplje - regularna karta će koštati 700 dinara, a 1.000 dinara ulaznica za VIP sektor.

Za kupce VIP karata obezbeđen je bolji pogled na binu sa platforme koja je izdignuta i odvojena od partera. Organizatori kažu da ova karta obezbeđuje i poseban, brži ulaz na koncert, boravak u prostoru sa VIP barom i većim izborom pića i odvojenim toaletima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: