Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 3. 6. 2016.

| Zabava

Koncert bendova S.A.R.S. i "Proces" odložen za 9. jun

Autor:S. J. Izvor:Južne vesti
SARS
Izdali "Poslednji album", nastavljaju sa singlovima

Zbog nestabilnog vremena koje se očekuje, koncert benda S.A.R.S. koji je sa gostima iz Niša, bendom "Proces", trebalo da bude održan u subotu 4. juna u Rovčetu niške Tvrđave odložen je za četvrtak 9. jun.

Kako kažu organizatori koncerta iz "Strangefear"-a, ovakvu odluku su doneli, jer je za naredne dane, uključujući i dan koncerta, najavljena oblina kiša.

Nadamo se da će publika imati razumevanja, jer želja nam je da posetiocima obezbedimo maksimalni užitak na koncertu na otvorenom, što nije moguće ostvariti u lošim vremenskim uslovima - poručuju organizatori.

Onima kojima novi termin koncerta ne odgovara novac će biti vraćen.

Izvinjavamo se svima kojima je pomeranje datuma koncerta napravilo eventualni problem i napominjemo da će novac za karte biti refundiran na prodajnim mestima svima koji zbog promene datuma nisu u mogućnosti da prisustvuju - kažu organizatori.

SARS Koncert odložen za četvrtakOvaj koncert je inače, deo turneje kojom beogradski S.A.R.S. slavi 10 godina rada, a ova slavljenička turneja izašla je iz regiona i Evrope, jer je bend ceo maj proveo na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji, Švajcarskoj, kao i dvodnevni samostalni nastup u Velikoj dvorani Doma sportova oktobra u Zagrebu.

S.A.R.S. je izdao 7 albuma i 19 spotova, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“…

Pre nekoliko dana izašao je i novi album pod nazivom “Poslednji album”, ali nisu istinite glasine da bend prestaje sa radom. Pošto članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, nakon ovog nastaviće da izdaju samo singlove.

Ulaznice po ceni od 500 dinara za parter i 900 dinara za VIP sektor mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, kao i u muzičkim prodavnicama "CD Sound", "Energy music shop", u agenciji "Clock travel" i u "Kaldrma" kafeu. 

Za kupce VIP karata obezbeđen je bolji pogled na binu sa platforme koja je izdignuta i odvojena od partera. Organizatori kažu da ova karta obezbeđuje i poseban, brži ulaz na koncert, boravak u prostoru sa VIP barom i većim izborom pića i odvojenim toaletima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana

    22:58 // 7. 6. 2016.

    U koliko sati počinje koncert?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: