Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:03, 19. 10. 2022.

| Zabava

Koncert bendova "Samostalni referenti" i "Gospodin Pinokio" u niškom AKC Fuzz-u

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
800x600_akc-fuz-1
Još jedan petak u AKC Fuzz-u; foto: AKC Fuzz

Kako bi nastavili sa promocijom nezavisne, alternativne muzike, niški "AKC Fuzz" ovog petka, 21. oktobra, ugostiće bendove Samostalni referenti i Gospodin Pinokio. Svirka počinje od 21 sat, a karte u pretprodaji koštaju 400 dinara, dok će na dan koncerta one biti 600 dinara.

Samostalni Referenti je prvi beogradski ska bend, a njihov zvuk čini mešavina ska i pank muzike, sa izraženim deonicama trube i trombona, pojačane violinom i harmonikom.

Ove godine slave 26. godina postojanja i važe za jedan od najaktivnijih ska bendova u Srbiji i regionu.

Ne fermamo nikoga, a ni nas niko ne ferma. Sem publike. Izdali smo album posle 15 godina, volimo da popijemo, volimo roštilj, fudbal i muziku. I uskoro izdajemo novi album - rekli su iz benda.

Za bend Gospodin Pinokio iz "AKC Fuzz-a" kažu da je jedan od najbeskompromisnijih bendova regije koji sa jednom dužom pauzom traje skoro 30 godina.

Od svog nastanka 1993. godine pa do danas zajedno sa “downloudovanim” izdanjima i demosima, do sada su objavili šest albumskih izdanja, a neke od pesama su se našle na vrhu mnogih eminetnih top lista. Za sve njih zajdnička je ogromna energija koja vas udara pravo u čelo i svakako Vas ne ostavlja ravnodušnim - navode organizatori.

Karte u pretprodaji mogu se nabaviti u Birtiji kod Dušana.

Događaj organizuju Magazin Muzički džep u saradnji sa UnderGRAND radijom iz Novog Sada i AKC Fuzz-om iz Niša u okviru turneje Music Pocket Gigs.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: