Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:28, 16. 12. 2021.

| Zabava

Leskovačka Roštiljijada proglašena najboljom turističkom manifestacijom u 2021. godini

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Roštiljijada
I pored slabe posete, Roštiljijada najbolja u Srbiji; Ilustracija foto: TOL

Nagrada u oblasti turizma ”Turistički cvet” za najbolju turističku manifestaciju u 2021. godini dodeljena je leskovačkoj Roštiljijadi, saopštili su iz Turističke organizacije Leskovca.

U konkurenciji 70 kandidata u 7 kategorija, stručni žiri, koji su činili profesor Slobodan Čerović, novinarka RTS-a i voditeljka ”Šarenice“ Ana Emić, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja Ivan Trifunović, zamenica direktorke TOS-a Vesna Zlatić i član Upravnog odbora Turističke organizacije Srbije Aleksandra Urošević složili su se da je ”festival roštilja” manifestacija broj jedan u Srbiji.

Roštiljijada je Leskovac učinila prestonicom roštilja i označila ga kao nezaobilaznu turističku destinaciju. Epitet najbolje turističke manifestacije je i ulaznica za njeno dalje promovisanje kako u Srbiji, tako i u svetu. Ova nagrada predstavlja potvrdu dosadašnjeg rada Turističke organizacije grada Leskovca, veliku čast i još veću motivaciju za dalji napredak - saopštavaju iz TOL-a.

Roštiljijada U konkurenciji bilo 70 kandidata u 7 kategorija; foto: TOLNagrada „Turistički cvet“ se 36. put dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma. Nagrade su dodeljene za najbolju turističku organizaciju, manifestaciju, receptivnu turističku agenciju, najbolji ugostiteljski objekat za smeštaj, organizaciju ili pojedinacu koji je najviše doprineo unapređenju turizma i za podizanje kvaliteta turističkih usluga.

Podsetimo, ovogodišnja 31. Roštiljijada do poslednjeg dana čekala je ”zeleno svetlo” Kriznog štaba, a za ulazak na samu manifestaciju bilo je neophodno pokazati potvrdu o vakcinaciji ili negativan test. Ugostitelji su se žalili na slabu posetu, ali ni ove godine nije izostalo tradiocinalno pravljenje najveće pljeskavice, koje je ove godine bila teška 67 kilograma.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • VAR tehnolog

    08:13 // 18. 12. 2021.

    Kakav narod,drzava, takvi i nagradjeni ! Samo da se krkr,loce i posle protera kroz wc solju !To je smisao ovih, od Mecke pa nadole !

  • slavko

    18:09 // 16. 12. 2021.

    Za mene je najveca turisticka atrakcija sajam "volova i krupne stoke" u Areni od pre neku nedelju!

    • mile

      19:37 // 16. 12. 2021.

      ahahaha, baš tako. Izložba sluga, klimoglavaca, poltrona i ulizica.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: