Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 2. 1. 2015.

| Zabava

Leskovčani slavili uz "Kerber" na -20

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
Gale Kerber na bini u Leskovcu
Nišlije zabavljale Leskovčane u novogodišnjoj noći

Ni 20 stepeni ispod nule nije smetalo Leskovčanima da na Širokoj čaršiji dočekaju 2015. godinu uz legendarnu rok grupu "Kerber".

Preko 1.000 ljudi, uz grejanu rakiju i čaj, ušlo je u Novu godinu pevajući najveće hitove niškog benda.

Čitava atmosfera me podseća na sibirske noći. Prsti mi se smrzavaju preko rukavica, ali rakija i vera u bolje sutra i lepšu novu godinu mi pomažu da mi se ne pokvari raspoloženje - kaže jedan mlađi Leskovčanin.

Rokeri iz Niša su se na minus 20 stepeni popeli na binu u 22 sata ii skoro do ponoći sa publikom pevali hitove, poput: "Ratne igre", "Na raskršću", "Nebo je malo za sve", "Svetlana"...

Prelazak iz stare u Novu godinu označili su trubači Isidora Bećerevića i vatromet, posle koga je učenica 4. razreda OŠ "Svetozar Marković" Nađa Andrejić pročitala čestiku. Zatim  su Gale i ekipa iz Kerbera nastavili da sviraju sve do 2 iza ponoći.

Ni jedan jedini incident nije zabeležen na organizovanom dočeku 2015. na Širokoj čaršiji, saopšteno iz policije. Popijeno je dosta alkohola, ali su izbegnuti incidenti.


U Vlasotincu proslava u kafanama i po kućama

Pošto nije bilo organizovanog dočeka 2015. godine, 31.decembra se u Vlasotincu praznovalo u restoranima, na privatnim žurkama i u toplim domovima.

Vlasotinčani su postali prepoznatljivi po tome da organizuju doček "pravoslavne" Nove godine.

Tako će biti i 13. januara 2015.godine. Lokalna samouprava i Kulturni centar obećavaju dobar provod  na platou ispred zgrade Opštine, a za sada je tajna koja će muzička zvezda uveseljavati građane na dočeku srpske Nove godine - saopšteno je iz lokalne samouprave. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ikica

    19:22 // 2. 1. 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=hX33yyhn1hs

    Atmosfera na doceku malo pre kraja koncerta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: