Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 7. 10. 2022.

| Zabava

Leskovčanka Leskovčanima - Milici Pavlović za koncert za Dan grada 1,2 miliona dinara

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Grad Leskovac
Koncert na gradskom Trgu; foto: M. M.

Sa popularnom pevačicom, koja je odrasla u Bunibrodu kod Leskovca, nakon neuspešnih pregovora za nastup na Roštiljijadi, sada je dogovoreno da održi koncert povodom Dana grada, 11. oktobra. Iako se na gradskom sajtu navodi da će to biti poklon Leskovčanima, njih će iz gradske kase nastup Milice Pavlović koštati 1,2 miliona dinara.

Sa Milicom Pavlović pregovaralo se oko nastupa i na 32. Roštiljijadi, o čemu je pričao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je tada otkrio da je za nastup na festivalu roštilja tražila 15.000 evra, te da je u tom trenutku on smatrao da je to previše. Ipak, izgleda da je pevačica za nastup pred sugrađanina na Dan grada spustila cenu, s obzirom na to da je na Portalu javnih nabavki objavljeno da će njen nastup koštati 1,2 miliona dinara, odnosno oko 10.000 evra. Printskrin javne nabavke Cena nastupa oko 10.000 evra; foto: Prinstkrin

Koncert će, kako se navodi na gradskom sajtu, biti poklon svim građanima, koje pozivaju da dođu na Trg u utorak, 11. oktobara od 21 sat.

Grad Leskovac je i ove godine u okviru proslave dana oslobođenja u Drugom svetskom ratu organizovao brojne kulturne, sportske i zabavne aktivnosti, misleći na potrebe i interesovanja svih naših sugrađana. Večernji termin je rezervisan za veliki koncert Milice Pavlović, što je poklon Grada Leskovca svim našim sugrađanima - piše na gradskom sajtu.

Pre koncerta će na svečanoj sednici Skupštine biti uručene ”oktobarske nagrade”, dok će na hipodromu u podne biti organizovane i trke konja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • M.c.D

    20:22 // 8. 10. 2022.

    Odličan izbor!!

  • Инквизитор

    16:43 // 8. 10. 2022.

    Ја не знам ко пише ове позитивне коментаре. Ало, људи ! Освестите се ! За једно вече узеће вам 10.000 евра. Српски радник месечно заради 350 евра ...

  • Nika

    13:55 // 8. 10. 2022.

    Lepo je što će naša leskovčanka ulepšati svima ovaj dan i svojim spektakularnim nastupom zabaviti sve leskovčane.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: