Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:00, 27. 3. 2019.

| Zabava

Ljubavna priča smeštena u epohu Hladnog rata i Dambo u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
dambo
Dambo u režiji Tima Bartona; foto: Vilin Grad

Poljski crno-beli film o ljubavi u Istočnom bloku Hladni rat i Diznijev film Dambo, biće prikazivani u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad od 28. marta.

Film Hladni rat, navode organizatori, predstavlja strastvenu ljubavnu priču između dvoje ljudi koji se zbog različitog porekla i temperamenta na prvi pogled čine nespojivi, ali su ipak sudbinski predodređeni jedno za drugo. Sve se dešava u vreme hladnog rata pedesetih godina prošlog veka u Poljskoj, Berlinu, Jugoslaviji i Parizu i opisuje nemoguću ljubav u nemoguća vremena.

Od 30. marta, Nišlije će moći da pogledaju i film Dambo o nespretnom slonu sa ogromnim ušima.

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata - navode u bioskopima.

Pored toga, samo u Cineplexx-u će biti prikazani i hispano triler Optužena, kao i naučno-fantastični film Duboka država.

Reditelj filma Planeta majmuna donosi potpuno drugačiji SF triler u kom nema kriminala, nema siromaštva, nema nezaposlenosti ili je sve to samo prividno? Priča započinje u predgrađu Čikaga , deceniju nakon što su vanzemaljci okupirali Zemlju, i prikazuje perspektivu ljudskih kolaboracionista na jednoj i disidenata na drugoj strani - navode u Cineplexx-u.

Kompletni repertoari niških bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: