Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 23. 2. 2023.

| Zabava

Luka Rajić i Iva Lorens u nedelju nastupaju u klubu "Feedback"

Autor:S. V.Izvor:Južne vesti
Feedback
U okviru velike turneje, oni će u nedelju, 26. februara, od 21 sat nastupiti u Nišu; foto: Danilo Vlaisavljević

Mladi kantautori Luka Rajić i Iva Lorens na zajedničkoj su turneji po Srbiji, a jedna od njihovih stanica je i Niš. Oni će u nedelju, 26. februara, od 21 sat nastupiti u klubu Feedback. Karte se mogu kupiti za 800 dinara u Vintage shop-u.

Luka Rajić je autentičan muški vokal i neke od njegovih najpoznatijih pesama su “Ne izlaziš mi iz glave”, “Ludim”, “Eksplozija Emocija” i “Ljubimo se”, “Ludim od kluba”, “Eksplozija emocija”. Inspirisan je elektronskim zvukom, a nastupao je kao predgrupa bendu Buč Kesidi na Kalemegdanu i u Zagrebu, na nekoliko festivala u Novom Sadu i beogradskom festivalu piva.

Luka Rajić je jedan od neophodnih izvođača regionalne muzičke scene - autentičan muški vokal, muzikalno i produkcijski razigran muzičar, kreativac istančanog vizuelnog identiteta - koji je na putu da zakorači snažno u promenu mejnstrim zvučne slike Srbije i okolnih zemalja - navode organizatori.

Iva Lorens je kantautorka koja se krajem 2021. godine pojavila na domaćoj sceni i ubrzo je sa svoja dva singla privukla pažnju publike i pozitivne kritike. Mlada pop umetnica svoje pesme piše zajedno sa pančevačkim bendom Buč Kesidi, producentrom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem Egretom.

Njena muzika nosi elemente elektro popa, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz njenu muziku dodajući dubinu celokupnim aranžmanima i iskrenim tekstovima - kažu organizatori.

Njenu prvu pesmu Svitanje čitaoci magazina Oblakoder proglasili su za pesmu 2021. godine. Leta 2022. godine najavila je saradnju sa svetskim pop pevačem Džejson Derulom koji joj je bio mentor u okviru Tuborg Open kampanje i pomogao da napravi svoj sledeći singl “2 do 4”. Debitantski album najavila je za mart ove godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: