Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 10. 12. 2019.

| Zabava

Lutrija, pljeskavice i Željko Vasić na dočeku Nove godine u Leskovcu

Autor:Bojana StamenkovićIzvor:Južne vesti
zeljko vasic
15.000 evra za nastup Željka Vasića; foto: printscreen/Youtube/Zeljko Vasic - Samo moja (Official Video 2018)

U novogodišnjoj noći, na Širokoj čaršiji Leskovčane će zabavljati pevač Željko Vasić, a organizatori najavljuju besplatne tople napitke i pljeskavice za sve posetioce. Nakon koncerta biće organizovana lutrija, a 4 najsrećnija dobitnika očekuje porodično letovanje, vikend u Vrnjačkoj Banji i Sokobanji, kao i veliki televizor.

Prihvatljivi uslovi i cena pevača, ali i zainteresovanost građana za ovog izvođača, razlozi su zbog kojih se pregovarački postupak vodio sa Vasićem, saopštili su gradonačelnik Goran Cvetanović i direktor Turističke organizacije Nebojša Kocić.

Sam nastup Željka Vasića koštaće 15.000 evra, rekao je Cvetanović, dok za binu, osvetljenje, nabavku hrane i pića nije precizirao, ali je rekao da neće premašiti budžet za Novu godinu koji iznosi 3,5 miliona dinara.

Znamo da gospodin Vasić prilikom gostovanja u našem gradu izaziva veliku pažnju i da se za njegove nastupe uvek tražila karta više. U duhu naše tradicije po kojoj nijedno pravo slavlje ne može da prođe bez vatrometa i trubača, na bini će se naći i Duvački orkestar Isidora Bećirovića - kaže Cvetanović.

Za one koji se odluče da 2020. dočekaju na Širokoj čaršiji, biće obezbeđeno osveženje - grejana rakija i vino, a biće spremljeno i 2.000 pljeskavica.

Prema najavama Nebojše Kocića, ove godine organizovaće i besplatnu lutriju, a nagrade su desetodnevno letovanje u Grčkoj za četvoročlanu porodicu, vikend u Sokobanji, vikend u Vrnjačkoj Banji i veliki televizor.

Prvi put organizujemo besplatnu lutriju na trgu, to je gradonačelnikova ideja i ja sam se oduševio kad sam čuo. Ja do sada nisam čuo da je neko do sada to organizovao. Građani će par dana pre dočeka moći da uzmu kupon u Turističkoj organizaciji, a popunjen će na sam dan dočeka ubacivati u kutiju koja će biti ili na ili pored bine - kaže Kocić.

Letovanje će se finansirati iz budžeta i, kako kažu, neće biti više od 300 evra, dok će ostale nagrade finansirati sponzori.


Pregovori sa Natašom Bekvalac o nastupu za pravoslavnu Novu godinu

Iako ranijih godina Leskovac nije organizovao proslavu za pravoslavnu Novu godinu, prema najavama gradonačelnika Gorana Cvetanovića, ove godine razmišljaju i o tome. Pregovori se vode sa pevačicom Natašom Bekvalac, ali još nije sigurno hoće li ona nastupiti. Natasa Bekvalac Pregovori sa Bekvalčevom za doček pravoslavne Nove godine; foto: Vanja Keser

Postoje kontakti sa Natašom Bekvalac, ali sve dok to ne bude zvanično, ne možemo da pričamo. Mi sigurno nećemo ući u priču ukoliko to premašuje budžet koji imamo - kaže Cvetanović.

Dodaje da se pregovori vode zbog cene nastupa, a detalji će se znati nakon završenog pregovaračkog postupka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    20:21 // 10. 12. 2019.

    Cvetanovicu,propao si!Zar ti nece AV doci na docek?Blamaza !
    Ostadose ti ovi pevaci turban-folka,sto se uvlace sns-u,za lovu.

  • Leskovac

    17:26 // 10. 12. 2019.

    Evo jos jednog Sns kadra, dobice dobre pare za N.G. Nase pare! Zapamtiti ga dobro, trebace kada srusimo nazadne mutirane radikale.

    • žika

      15:49 // 11. 12. 2019.

      sto bi njega pamtili?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: