Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:46, 12. 10. 2016.

| Zabava

Mali Stanoje u spotu “Stereo Banane”

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
vasic
Mali Stanoje u potpuno drugačijoj ulozi; foto: YT

Niški hip-hop bend Stereo banana u novom spotu za pesmu “Nemoj da znojiš tehniku”, u kojoj glavnu ulogu tumači zvezda “Montevidea” Predrag Vasić, pokušao je, kako kaže, da dočara atmosferu iz filma “Trainspotting”.

Kako izgleda dan jednog besposlenog niškog “mangupa” uspeli su da prikažu kroz pesmu i spot, a u tome im je pored glumaca pomogao i reditelj Miodrag Miša Ignjatović. Pored malog Stanoja u spotu se u ulozi lokalnog DJ-a pojavljuje i niški glumac Marijan Todorović.

Mnogo nam je drago što smo na kraju ipak snimili spot za ovu pesmu. Nadali su se neki da će to drugačije da izgleda, da nosi otmenije ruho, ali izgleda da je ipak ovako trebalo da bude - izjavio je Marko, jedan od članova benda.

Spot za pesmu sniman je na više lokacija u Nišu, uključujući i klub “Feedback”.

Hvala svima koji su bili, jer su dobra deca i umeju da se raduju. Mi smo spremni da krenemo dalje, jer se od nas ništa manje i ne očekuje. Uživajte u nastavku svojih života, a mi ćemo se javiti kad budemo imali još nešto zanimljivo da kažemo i pokažemo - dodao je Marko, popularni Naopak.

Pesma “Nemoj da znojiš tehniku” nalazi se na njihovom albumu “Munje nebjeske”.

Podsetimo, bend “Stereo Banana” čine Nemanja Nedeljković Nemus i autor tekstova Marko Anđelković Naopak. Nastupom u dvorištu Univerziteta prošle godine promovisali su novi album. Sa poznatim bendom “Dubioza kolektiv” nastupali su pre nekoliko godina na “Nisomniji”. Njihova pesma “Melem”, kojom su najavili poslednji album, dospela je na prvo mesto MTV liste “Domaćica”.

Stereo Banana - Nemoj da znojiš tehniku

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: