Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 27. 12. 2017.

| Zabava

Mjuzikl, akcija i animirani film novine u niškim bioskopima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Džumandži
"Džumandži nije igra, već preživljavanje"; foto: print screen/youtube

Poslednje nedelje u ovoj godini niški bioskopi Cineplexx i Vilin grad pripremili su 3 premijere. Reč je o akciji Džumandži: Dobrodošli u džunglu, zatim animiranom filmu Koko, komediji Traži se matori, kao i dugo očekivanom mjuziklu Veličanstveni šoumen.

Avanturistička komedija Džumandži: Dobrodošli u džunglu, donosi priču o četvoro srednjoškolaca, koji pronalaze staru igru. Baš kao i u filmu iz 1995. godine, oni bivaju uvučeni u Džumandži, ali postaju avatari po svom izboru.

Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će da postane sredovečni profesor, a krhka Marta pretvoriće se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumandži ne igra već preživljava - piše u opisu filma.

Još jedan avanturistički film, ali ovog puta animirani Koko, naći će se na repertoarima niških bioskopa. Reč je o dečaku Migelu, koji želi da postane muzičar, ali je problem decenijska zabrana muzike u njegovoj porodici.

U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije - ispričali su iz bioskopa.

Od 27. decembra u niškim bioskopima prikazivaće se i biografski mjuzikl, koji je “zaradio” tri nominacije za “Zlatni globus”. Na čelu sa Hju Džekmanom, zvučna glumačka ekipa prikazaće uzbudljivu dramu Veličanstveni šoumen.

Veličanstveni šoumen je smeo i originalan mjuzikl koji slavi rođenje šou biznisa i ostvarenje snova jednog čoveka. Inspirisani ambicijom i maštom P.T. Barnuma, Veličanstveni šoumen govori o vizionarima koji su se uzdigli ni iz čega kako bi stvorili očaravajući spektakl koji je postao svetska senzacija - cirkus - navodi se u sinopsisu.

U komediji Traži se matori dva brata saznaju da ih je majka godinama lagala povodom toga ko im je otac i kreću u potragu za njim.

Kompletne repertoare možete pogledati na sajtovima bioskopa Cineplexx i Vilin grad.

Inače, vikend, 30. i 31. decembar, u niškim bioskopima biće posvećen najmlađima, pa će deca imati prilike i da se slikaju sa Deda Mrazom i dobiju simbolične paketiće. Kako najavljuju, vesnik Nove godine će u Cineplexx-u i Vilinom gradu boraviti od 12 do 14 sati.

Glavna uloga u filmu Veličanstveni šoumen poverena je Hju Džekmanu

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: