Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 10. 9. 2020.

| Zabava

"Mulan" konačno u niškim bioskopima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Mulan
Pola godine od kada je završen film konačno dolazi u bioskope; foto: Print screen/Youtube

Šest meseci od kada je bio spreman za prikazivanje, pa otkazivan zbog pandemije, film Mulan konačno će se naći na bioskopskim platnima. U Cineplexx i Vilin grad stiže 10. septembra, a publika će u niškim bioskopima moći da pogleda još i filmove Kralj ostrva, Istina i Van kontrole.

Režiju rimejka popularnog crtanog filma iz 1998. godine, a zasnovanog na drevnoj kineskoj legendi, potpisuje Novozelanđanka Niki Karo. Zaplet počinje kada kineski car pošalje dekret u kome traži od svake kuće da pošalje po jednog muškarca u rat. Kako nema drugih muškaraca sem njenog oca u kući, Hua Mulan rešava da se preruši i prijavi se kao predstavnik porodice.

Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim - navode u Cineplexx-u.

Na repertoaru Cineplexx-a od četvrtka će se naći i psihološki triler Van kontrole, sa Raselom Krouom u glavnoj ulozi.

Svakodnevni odlazak na posao za Rejčel se pretvorio u noćnu moru kad je u saobraćajnoj gužvi naletela na stranca sa kojim je započela svađu jer je odbila da se pomeri. Jednostavno se našla u krivo vreme na krivom mestu, a on će pokušati da uništi sve do čega joj je stalo. Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu, pa počinje da je prati po celom gradu u nameri da ubije nju i njene najbliže - navode u bioskopu.

Sem Mulan, u bioskopu Vilin grad publika će moći da pogleda i Istinu - priču o majci i ćerki, njihovoj borbi mišljenja vezanoj za pogled na prošlost i konačnom izmirenju. Najavljene su i projekcije filma Kralj ostrva.

Polu-autobiografski film o Pitu Dejvidsonu koji odrasta na Stejten Ajlendu, uključujući i gubitak oca u događaju koji se odigrao 11. septembra kao i njegovom ulasku u svet stendap komedije - navode u Vilinom gradu.

Kompletne repertoare i detalje o projekcima niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    12:02 // 10. 9. 2020.

    Treći PIK će biti fatalan

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: