Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:46, 29. 12. 2021.

| Zabava

Za Leskovčane u novogodišnjoj noći na Trgu 2.000 pljeskavica i 150 nagrada na lutriji

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
2 nova godina prokuplje koncert lj.m.
Na lutriji biće podeljeno oko 150 nagrada; Ilustracija; foto: Lj. M.

Muzički program na Širokoj čaršiji u Leskovcu za novogodišnju noć počeće od 22:30, saopštavaju iz Turističke organizacije Leskovca, dok je izvlačenje oko 150 nagrada na lutriji zakazano za 1 sat nakon ponoći. Organizatori ističu da ni ovaj novogodišnji doček neće proći bez velikog vatrometa, a deliće se topli napici i pljeskavice.

Kao što je gradonačelnik Goran Cvetanović već najavio, ove godine Leskovčane će doček koštati 600.000 dinara, pošto će umesto velikog koncerta biti organizovana novogodišnja lutrija. Pored lutrije, građani će moći da uživaju i u koncertu lokalnog benda, ali i trubača.

U novogodišnjoj noći sve prisutne zabavljaće grupa “Amajlija” i orkestar Isidora Zećerovića. Predviđeno je da muzički program počne u 22:30 i traje do 2 časa iza ponoći. I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka (čaja, kuvanog vina i grejane rakije), a građanima će biti podeljeno 2.000 pljeskavica. Novogodišnju noć obeležiće i razlikovati od prethodnih bogata novogodišnja lutrija sa blizu 150 nagrada - saopštavaju iz Turističke organizacije.

Dodaju i da će svi učesnici u lutriji svoje novogodišnje kupone moći da preuzmu na platou ispred Kulturnog centra od 22 sata do najaksnije pola sata iza ponoći, pošto će se sa izvlačenjem dobitnika krenuti tačno sat vremena nakon što se bude ušlo u 2022. godinu.

Izvlačenje srećnih dobitnika je u 1 sat iza ponoći, uz napomenu da dobitnici nagrada moraju biti prisutni prilikom izvlačenja, kako bi dokazali verodostojnost svog kupona. U slučaju da izvučeni dobitnik nagrade nije prisutan, smatraće se da je kupon nevažeći, te će prvi sledeći izvučeni biti dobitni kupon - ističu organizatori.

Podsetimo, osim vrednih robnih nagrada, Leskovčani će moći da osvoje i vaučere za razna putovanja širom Srbije, ali i torte, kao i pečenje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miroslav Milosavljevic

    07:31 // 31. 12. 2021.

    Svidja mi se program i rado cu ucestvovati sa svojim sugradjanima

  • Ssssssssss

    23:05 // 30. 12. 2021.

    Lepo rece covek pljeskavice usred posta kada je rec o lutriji xaaa i 300 din daje nagrada jedna narod bi se pobio

  • Rilex

    19:47 // 30. 12. 2021.

    Bice tuce kao za besplatni paradajz letos!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: