Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 30. 12. 2017.

Na jugu Srbije doček 2018. uz rok bendove

Doček Većina gradova sa juga Srbije bez organizovanog dočeka; foto: J. Ćosin

Nišlije će na Trgu kralja Milana zabavljati grupa “Van Gog” i trubači, Leskovčani će novu godinu da dočekaju uz “Kerber”, a Piroćanci u 2018. ulaze uz “Galiju”. U Vranju, Svrljigu, Surdulici i Prokuplju neće biti organizovan doček.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Trece dete

    11:05 // 31. 12. 2017.

    Kad gradjanima nisu bili u ponudi koncerti i bendovi tokom cele godine, a za docek Nove godine organizovan samo vatromet u ponoc, onako zeljni roka moraju da se zabave na temperaturi ispod nule. To ce platiti oni koji budu sedeli kuci, a na doceku bice i ljudi sa strane.

    • DRAGANA

      13:27 // 31. 12. 2017.

      U kom gradu Vi zivite ?
      Kazete gradjanima nisu bili u ponudu koncerti i bendovi tokom cele godine ???
      Dovoljno je samo sa prelistate rubriku "kultura" Juznih vesti i shvaticete...

  • Sidnej

    14:35 // 31. 12. 2017.

    Da se siromasniji gradjani koji nigde nisu mogli da idu cele godine i koje svaka vlast najvise koristi i manipulise moze neceg da se seca i kaze da je negde bili za novu godinu.

    • Hades

      02:10 // 1. 1. 2018.

      Nekima od nas koji spadamo u ovu grupu nije do slavlja uopste tako da nista ni od trga. Kad bude razloga da se radujemo novoj godini mozda bude slavlja, ako ne bude prekasno... Bez posla, perspektive, buducnosti i naravno bez voljene osobe jer ko jos voli "luzere" a ovde su svi luzeri... Hvala Titu, Milosevicu, zutima i najvise hvala Vucicu.

    • TOP

      08:50 // 1. 1. 2018.

      Ja sam iz malog mesta, siromasno detinjstvo i mladost. Sada su okolnosti zivota drugacije, ali ne mogu da zaboravim one godine kada je i meni i mnogima taj novogodisnji koncert na trgu znacio izlazak iz skromne kuce i priliku da jedni sa drugima udjemo u novu godinu sa nadom i verom da nismo sami i da ce biti bilje. Sirotinju niko ne gleda, treba im samo za glasove i licnu promociju

  • Sidnej

    17:28 // 31. 12. 2017.

    Bila je korekcija Crni viteze. Ulazem protestnu notu.

  • Marković

    13:39 // 2. 1. 2018.

    Uh kakav divan osećaj uz VanGoga, Galiju i Kerber na jug srbije, bravoooooooo, bravo omladino, želim vam da u NG na sve moguće naćine bojkotujete neartikulisane primitivne glasove i melodije, a pogotovo tekstove, jednog lukasa ,cece,stoje,šaulića itd. krenite u nešto novo i mnogo lepše

  • Mr. Bob Dobalina

    14:13 // 31. 12. 2017.

    Ako covek ima para svaki dan mu je Nova godina.

  • Pop for Top

    11:15 // 1. 1. 2018.

    Gradjani treba cele godine da imaju mogucnost da idu na koncerte i druga desavanja, pa da budu siti koncerata i dr. izadju samo na vatromet a ko moze i zeli za Beograd, Novi Sad i Novi Pazar na organizovani docek . Tako bi mozda bilo neke racunice a ne da svaka varos baca novac na bendove i pevace koji gostuju i u inostranstvu. Na ovakav nacim nema zarade kao sto kazu a svasta obecavaju.

  • Sidnej

    12:31 // 1. 1. 2018.

    Pitanje je na koj racun a mozda i neke strane fondacije je novac uplacen u Vranju za navodno lecenje dece. Dobar nacin za"ispumpavanje" para iz firmi i gradskog budzeta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: