Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 5. 4. 2017.

| Zabava

Na repertoaru “Vilinog grada” 5 novih naslova

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Poster film
Komedija o životu penzionera koji odluče da opljačkaju banku; Foto: Poster; Vilin grad

Domaća komedija “Afterparti”, animirani porodični film “Mali šef”, nemačka drama “Pozdrav iz Fukušime”, britanska drama “Grad neupadljive svetlosti” i holivudska komedija “U velikom stilu”, novine su u bioskopu “Vilinog grada”.

Ovi filmovi prikazivaće se na velikom platnu od 6. aprila, osim “Malog šefa” koji se, kako navode, premijerno daje 8. i 9. To je, navode u sinopsisu, urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Mali šef Foto: Promo; Vilin grad

Pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži, hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno puno sastanaka često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči najveće neprijatelje beba koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – pse, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim - navodi se u sinopsisu filma.

Film “Afterparti" prati priču o noćnom životu u poznatom beogradskom klubu “Line”. Zaposleni u klubu su svedoci najrazličitijih događaja klabinga, koji je postao i način njihovog života.

Marko Mare, barmen, Tijana- Tića, garderoberka i Stefan- Kinez obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u Lajnu. Ali Mare ima druge ambicije- da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život - navode iz bioskopa.

“Pozdrav iz Fukušime” govori o mladoj Nemici koja beži od svojih neostvarenih životnih snova i putuje u Japan. Tamo se, navode, priključuje organizaciji Clowns4Help, koja u pogođeno područje Fukušime žrtvama trostruke katastrofe iz 2011. želi da donese malo radosti u nužna skloništa, u kojima još žive pretežno stariji ljudi jer nisu želeli ili nisu mogli da se isele.

U filmu “Grad neupadljive svetlosti” Tomi Akhta, posveceni sin i iznureni privatni detektiv - tek se osvešćuje od još jednog mamurluka, kada njegov naredni slučaj zakuca na vrata.

Melodi, prostitutka, želi da pronađe svoju prijateljicu, Natašu, koja je nestala bez traga i glasa. Kako zadire dublje u slučaj, Tomijevo putovanje ka istini vodi ga u skrivene slojeve savremenog Londona, otključavajuci šokantne tajne o bivsim ljubavima, prijateljstvima i porodici - objašnjava se u sinopsisu.

Na repertoaru “Vilinog grada” novo je i ostvarenje “U velikom stilu”, koje govori o tome kako trojica penzionera žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako da plate zaostale račune i provedu više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče da opljačkaju svoju banku kako bi se domogli svog novca.

Kompletan repertoar pogledajte na sajtu bioskopa “Vilin grad”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: