Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:23, 1. 2. 2017.

| Zabava

Na repertoaru Vilinog grada nastavak “Krug”-a i animiranog filma “Lego”

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Plakat
Nastavak "Krugovi 3"; Foto: Promo Vilin grad

Osim čuvenog horora “Krug" i novijeg animiranog filma “Lego”, na repertoaru niškog bioskopa od 8. februara biće i nastavak popularnog erotskog ostvarenja “Pedeset nijansi – Mračnije”.

Novo poglavlje iz franšize “Krug” koga je 2002. godine snimio i Holivud, po uzoru na japanski original, počinje da se prikazuje u Vilinom gradu od četvrtka 2. februara.

Mlada žena će se zabrinuti za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu potkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kom se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana. Ona će žrtvovati sebe da bi spasila svog dečka i na taj način će otkriti nešto užasavajuće: postoji „film unutar filma“ koji niko dosad nije video – navode u sinopsisu.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Poster Nastavak filma po erotskom romanu engleske autorke E. L. Džejms; Foto: Promo Vilin grad

Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem – dodaju u sinopsisu.

Nastavak filma “Lego” iz 2014. godine, takođe dolazi na veliko platno, a ovaj deo govori o super heroju Betmenu.

U ovom filmu ćemo pratiti Betmena, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad. Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gotamu. Brus Vejn će zajedno sa kriminalcima Gotama morati da brinuti i o dečaku kog je usvojio – navode u bioskopu.

Kris Mekej je režirao i ovaj nastavak, a na repertoaru Vilinog grada je od 4. februara. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan Ognjanović

    08:34 // 2. 2. 2017.

    Savet za sve ljubitelje horora: Gledajte Japansku verziju "Ringu" filma, nemojte gledati ove americke gluposti, jer je holivud potpuno upropastio sjajan horor. Japanska verzija je zastrasujuca, americka je glupa i ni malo strasna.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: