Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 26. 10. 2023.

| Zabava

Najveći hitovi EKV-a ovog petka u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Ekv
Nakon 6 godina "Krug - Tribute to EKV" ponovo u Nišu

U okviru regionalne jesenje turneje, bend Krug - Tribute to EKV sviraće u niškom O2 - Oxygen klubu u petak, 27. oktobra od 21 sat. Iz benda ističu da su uzbuđeni što će nakon 6 godina ponovo u Nišu svirati hitove EKV-a.

Krug je osnovan 2006. godine kao fuzija članova orignalne postave Ekatarine Velika, kao i muzičara koji su više od tri decenije na muzičkoj sceni Beograda. U Niš dolaze nakon što su rasprodali koncerte u Zrenjaninu i Zagrebu.

Posle dužeg vremena ponovo nastupamo u Nišu. Veoma se radujemo što ćemo zajedno pevati sa niškom publikom vanvremenske pesme Ekatarine Velike.Vidimo se u petak, 27. oktobra u Oxygen klubu - rekli su iz benda.

Predvođeni bubnjarem Markom Milivojevićem i basistom Dragišom Uskokovićem Ćimom, koji su bili i članovi originalne postave Ekatarine Velike, svirali su na albumima "Neko nas posmatra", kao i na “live” albumu "Kao u snu". U bendu su i klavijaturista Dejan Tomović Tomke i nekadašnji gitarista i pevač Vampira Nemanja Dašić.

Iako su, kako kažu, svesni nezamenljivosti Milana Mladenovića, Margite Stefanović, Ivana Vdovića i Bojana Pečara, iz benda kažu da mlađim generacijama, koje nisu imale mogućnosti da uživo slušaju EKV, žele da pruže mogućnost da čuju neke od najpopularnijih pesama benda, poput Par godina za nas, Ti si sav moj bol, Budi sam na ulici, kao i pesmu po kojoj je bend i dobio ime.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 1.200 dinara i do 27. oktobra do 15 sati mogu se naći u kafe klubu Saloon i agenciji Clock Travel, dok će od 20 sati prodaja karata biti nastavljena na ulazu u O2 - Oxygen klub po ceni od 1.500 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: