Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:43, 9. 3. 2022.

| Zabava

Nakon otkazanog koncerta za "srpsku", Aco Pejović pevaće Leskovčanima za doček - proleća

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Aco Pejović
Pejović će nastupiti na nezavršenom, ali ipak otvorenom leskovačkom Trgu; foto: A. Kostić

Loša epidemiološka situacija uticala je na to da Aco Pejović ne nastupi u Leskovcu na najavljivanom dočeku pravoslavne Nove godine, ali će koncert na Gradskom trgu, kako kažu iz Turističke organizacije Leskovca, biti održan 22. marta.

Za nastup popularnog folkera iz budžeta Grada izdvojeno je 1,7 miliona dinara, ali je dan pre koncerta Štab za vanredne situacije odlučio da nastup bude otkazan. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović tada je najavio da će koncert biti održan oko 8. marta, međutim iz TOL-a kažu da je loše vreme uticalo da konačan datum koncerta bude na početku proleća.

Osim promene datuma, došlo je i do premene lokacije, pošto će koncert, umesto na Širokoj čaršiji, biti održan na Trgu, koji je otvoren, ali ne i završen.

To je trebalo da bude koncert za doček pravoslavne Nove godine, ali tada je situacija sa koronom bila takva da nismo mogli da realizujemo. Koncert će biti održan na Trgu 22. marta, tada je i Dan mladenaca, počinje proleće, pa će biti naš poklon svim Leskovčanima - rekao je direktor TOL-a Nebojša Kocić.

Podsećamo, osim u Leskovcu, koncerti za doček ”srpske” Nove godine otkazani su u niškom Parku Svetog Save, gde je trebalo da nastupi pevačice Anđelina Vujović, a doček je otkazan je i u Surdulici, gde je Opština 1,1 milion dinara preusmerila za nabavku neophodnog materijala za rad lekara i medicinskih sestara, kao i za nabavku zaštitne opreme za vrtiće, osnovne i srednje škole u Surdulici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ado ibraimi

    12:57 // 16. 3. 2022.

    Jel moze da dodje u Nis na trg kralja Milana od zvezde Granda neko pevac ili pevačica kazi te odma ko ce pevati mi smo ne istrpljivi Kazi te odma

  • i prezime ime

    19:00 // 9. 3. 2022.

    zato su završili i trg?

  • Bane

    16:07 // 9. 3. 2022.

    Leskovac se mnogo brze razvija od Niša i okoline, ili su bar promene očiglednije

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: