Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 6. 7. 2022.

| Zabava

Naopak u "15 minuta": Novi album "Stereo banane" vratio Niš u epicentar našeg delovanja

Autor:Tamara TasićIzvor:Južne vesti

Hare, Hare, Sandale, Smrt Branka Miljkovića - samo su neke od pesama koje se nalaze na novom albumu "Niške strasti" grupe "Stereo Banana", a izvođač Marko Anđelković Naopak u emisiji "15 minuta" ističe da su kroz ceo projekat vratili Niš u epicentar delovanja. Kroz muziku i stihove su, kako navodi, doneli vedrinu, ali i zadržali pesme koje su kolokvijalno "tvrđe".

Nakon nekoliko godina pauze, "Stereo banana" je izdala novi album kome je kumovao Mario Đorđević iz grupe "Who see". Pesme govore o ljubavi, svakodnevnim problemima i fenomenima, a Anđelković ističe da ih povezuje jedna nit - Niš.

Meni se čini da smo se vratili u lokalne okvire, da su Nišlije najbolje reagovale od svih ljudi. Da li zbog toga što se album tako zove ili ne, ne znam, ali tako mi se nekako čini. Ljudi sa strane su onako reagovali, manje-više okej. Primetili su tu neku promenu u zvuku, ne toliko u izrazu... Mislim da smo nekako vratili Niš u epicentar našeg delovanja i meni je to sasvim u redu - navodi Anđelković.

Smatra da postoje mnoge stvari koje mogu da se tumače kao niške strasti, kao i da je za to Niš pun inspiracije. stereo banana "Stavili smo Niš u epicentar"; foto: JV

Trudim se da razmišljam afirmativno i pozitivno, a sve mi padaju na pamet neke negativne stvari, koje isto mogu da se karakterišu kao domaći proizvodi kao što je korupcija, to je onako baš domaći proizvod. Ali se trudim da zadržim vedrinu, a mislim da smo ovim albumom to uspeli, ali ima i par pesama koje su kolokvijalno tvrđe - kaže Naopak.

Da li stvarno ima "drugara koji fura sandale", kako se suočava sa tim što ga "davi pojas nepotrebnih informacija", kao i kada će "Stereo banana" održati koncert u Nišu pogledajte u emisiji "15 minuta" na vrhu teksta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • TuRb●BOT

    21:39 // 6. 7. 2022.

    Naopak je dobar reper ! Kapa dole majstore ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: