Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:58, 22. 2. 2017.

| Zabava

Nastavak “Džona Vika", animirani film i premijera novog Kusturičinog filma u Cineplexx-u

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
beluci i kusturica
Nišlije će moći da pogledaju i novi Kusturičin film; foto: Cineplexx

Na redovnom repertoaru bioskopa “Cineplexx” u Nišu će se od 23. februara naći nastavak akcionog filma “Džon Vik”, kao i sinhronizovani animirani film “Balerina i Viktor”. Pored toga, 25. februara, u ovom bioskopu biće premijera nove drame proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice “Na mlečnom putu”.

kijanu rivs Kijanu Rivs se vraća u nastavku "Johna Wick"-a; foto: CineplexxDžon Vik 2 je nastavak filma iz 2014. godine, sa Kijanom Rivsom u glavnoj ulozi, koji, prema rečima uprave bioskopa, “i dalje izgleda sjajno u odelu, ima novog psa, nepogrešivo pogađa metu i još pokušava da se penzioniše”.

Za mališane, na repertoaru "Cineplexx"-a biće prikazan film Balerina i Viktor o devojčici bez roditelja, čiji je jedini san da postane balerina i njenom najboljem drugu Viktoru, sa kojim smišlja plan kako da pobegnu iz sirotišta i odu u Pariz.

Sinhronizovana animacija o Felisi, jedanaestogodišnjoj devojčici, koja ima jednu strast: plesanje - rekli su u bioskopu.

Nišlije će od 25. februara moću da pogledaju i novi Kusturičin film Na mlečnom putu sa poznatom italijsnkom glumicom Monikom Beluči u glavnoj ulozi.

Ratno je proleće. Svakog dana mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima. Na tom putu, prati ga sreća, voli ga prelepa seljanka i pred njima je mirna budućnos. I sve biva baš tako do dolaska misteriozne Italijanke koja će preokrenuti njegov život naopačke - kažu u “Cineplexx”-u.

Kompletan repertoar bioskopa niškog "Cineplexx"-a možete da pogledate na njihovom sajtu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: