Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:20, 21. 2. 2017.

| Zabava

Nastavak “Trejnspotinga” i crnogorsko-srpski film u “Vilinom gradu”

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Nastavak kultnog filma snimljen posle 20 godina; foto: promo Vilin grad
Nastavak kultnog filma snimljen posle 20 godina; foto: promo Vilin grad

Nakon 20 godina ljubitelji filma “Trejnspoting” moći će da pogledaju nastavak u kome se mnogo toga promenilo, ali mnogo toga i ostalo potpuno isto. Nišlije će pored ovog kultnog filma moći da pogledaju i komediju “Biser Bojane”, ali i novi horor i dramu.

Mark Renton, koga igra poznati glumac Ivan Mek Gregor, se u nastavku drame vraća na jedino mesto koje je ikada mogao nazvati domom.

Svi ga čekaju: Spud, Sik Boj i Begbi. I drugi stari prijatelji ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samodestrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželeli dobrodošlicu. Po drugi put - piše u sinopsisu.

Crnogorsko-srpska komedija “Biser Bojane” govori o mladom lekaru iz Beograda koji dobija anonimni poziv da upozna oca, za koga je verovao da je mrtav. U potrazi za sopstvenim identitetom odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu.

Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati  starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život - navodi se u sinopsisu.

Na repertoaru niškog bioskopa “Vilin grad” je i film između horora i trilera “Podeljen” koji se bavi misterioznim i zabačenim delovima uma jednog čoveka.

Dok je mentalna podeljenost onih koji imaju disocijativni poremećaj ličnosti dugo fascinirala i zbunjivala naučnike, veruje se da neki mogu da manifestuju i jedinstvene fizičke atribute za svaku od ličnosti, kognitivnu i psihološku prizmu unutar jednog bića - piše u sinopsisu.

Nišlije će moći da gledaju i dramu “Nevine”, čija je radnja smeštena u Poljsku u zimu 1945. godine. Priča prati Matildu Buli koja je internista i radi u Francuskom crvenom Krstu, čija je misija da nađu, neguju i vrate preživele.

Kompletan repertoar bioskopa “Vilin grad” i informacije o rezervaciji karata možete videti na njihovom sajtu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: