Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:45, 15. 2. 2017.

| Zabava

Nastavak “Trejnspotinga” i ekipa filma “Biser Bojane” u Cineplexx-u

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Trejnspoting
Kako žive 2 decenije kasnije; Foto: Cineplexx, plakat

Posle 20 godina, čuveni irski film “Trejnspoting” dobio je nastavak, a Nišlije će moći da ga pogledaju u bioskopu Cineplexx od 16. februara. Na repertoaru su i domaće ostvarenje “Biser Bojane” koje je režirao Milan Karadžić i triler M. Najt Šjamalana “Podeljen”.

Nastavak “Trejnspotinga” koga je režirao Deni Bojl, prikazuje likove koji se pojavljuju u prvom delu, samo 2 decenije kasnije.

Mnogo toga se promenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton (Iven Mek Gregor) vraća se na jedino mesto koje je i kada mogao nazvati domom. Svi ga čekaju: Spud (Iven Bremner), Sik Boj (Džoni Li Miler) i Begbi (Robert Karlajl). I drugi stari prijatelji takođe ga čekaju - tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samodestrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželeli dobrodošlicu. Po drugi put – navode u sinopsisu filma.

Mladi lekar z Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe koga glumi Slaven Došlo veruje da mu je otac koga tumači Mima Karadžić mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Ovo je priča o kojoj govori “Biser Bojane” koju je režirao brat Crnogorskog glumca Milan Karadžić. Film "Podeljen" Foto: Cineplexx, plakat

Iz Cineplexx-a najavljuju posetu ekipe koja je radila na filmu u nedelju 19. februara na projekciji u 20:30.

Osim ova dva ostvarenja, novina na repertoaru je i triler “Podeljen”. Reditelj, scenarista i producent M. Najt Šjamalan, navode, vraća se s novim originalnim trilerom koji se bavi misterioznim i zabačenim delovima poremećenog uma jednog čoveka. 

Iako je Kevin (Džejms Makavoj) iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, dr Flečer (Beti Bakli), jedna je još uvek u senci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale. Primoran da otme tri tinejdžerke koje predvodi svojeglava i promućurna Kejsi (Anja Tejlor-Džoj), Kevin započinje borbu za preživljavanje sa svim ličnostima unutar sebe, kao i onima okolo, dok se zidovi među njegovim identitetima ruše – navode u sinopsisu.

Kompletan repertoar pogledajte na sajtu Cineplexx-a.

T2 Trejnspoting - trejler 2017

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Labrador

    14:49 // 18. 2. 2017.

    Edinburg je u Irskoj?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: