Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:06, 6. 6. 2019.

| Zabava

Nastavak X-men sage i dva animirana filma u niškim bioskopima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
X-men
Najintrigantniji nastavak do sada; foto: print screen/Youtube

Delfin Berni i drugi deo komedije Tajne avanture kućnih ljubimaca su animirani filmovi koji će se naći u niškim bioskopima ove nedelje. Noviteti u Cineplexx-u i Vilinom gradu su i novi nastavak X-men sage, kao i srpsko-crnogorska drama Između dana i noći.

X-men: Mračni Feniks u Cineplexx-u opisuju kao najintrigantniji nastavak sage u kome Džin pogađa misteriozna kosmička sila, koja je čini beskrajno moćnom, ali i nestabilnom.

Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom - kažu u niškom bioskopu.

Nastavak animiranog filma iz 2016. godine Tajne avanture kućnih ljubimaca uz specifični humor istražuje život kućnih ljubimaca.

Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće? Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima, glavno je pitanje ovog nastavka - navode u Vilinom gradu.

I u drugoj avanturi za najmlađe u centru pažnje je životinja, samo ovog puta delfin odvojen od svoje porodice i brat i sestra koji se sa njim slučajno sprijatelje.

Igrom slučajnih događaja, njih dvoje otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Hana i Ivan moraju da osmisle pametan plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, što je najvažnije, sačuvaju svog prijatelja Bernija - rekli su u Cineplexx-u.

Srpsko-crnogorska drama Između dana i noći donosi priču o ocu i sinu i tri razdoblja kraj Drugog svetskog rata, vreme pada Berlinskog zida i nakon raspada Jugoslavije.

U svakoj od priča, otac i sin će se naći u ličnim, graničnim situacijama, u kojima dolazi do preispitivanja vlastite egzistencije. Odluke koje će morati da donesu, promeniće njihove živote zauvek - kažu u Vilinom gradu.

Kompletni repertoari niških bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: