Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:01, 23. 6. 2017.

| Zabava

Nastavak filma “Grozan ja” i najnoviji Transformersi u “Cineplexx”-u

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Grozan ja scena iz filma
Nove avanture Grua i Malaca; Foto: Screenshot trejler

Ovog vikenda ljubitelji filma moći će pretpremijerno da pogledaju treći nastavak animiranog filma “Grozan ja”, a na repertoaru su i si-fi akcija “Transformersi: Poslednji vitez” kao i komedija “Ludilo devojačke večeri” u niškom “Cineplexx”-u.

Publika će moći da vidi nastavak zlikovca-heroja Grua, Lusi i njihovih ćerkica Margo, Edit i Agnes, kao i nezaobilaznih Malaca.

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš - navodi se u sinopsisu.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a Nebojša Dugalić (Stiv Karel), dodaju, ne samo da ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca.

Mina Lazarević (Kristen Vig) vraća nam se kao super špijun Lusi, dok je u ulozi novog glavnog negativca Baltazara Breta, bivše zvezde programa za decu, koji je postao opsednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trej Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bret je odlučan da pokori Holivud…i svakoga ko mu se nađe na putu - navode iz bioskopa.

Transformers plakat Foto: Plakat Na velikom platnu “Cineplexx"-a je i nastavak čuvene franšize Transormers, koji će, kako najavljuju, publiku provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba, i objasniti postojanje Transformesa još od davnina. Glavne uloge u filmu tumače oskarovac ser Entoni Hopkins, Mark Volberg, Džoš Dumel, Lora Hadok i Izabela Moner, a režiju potpisuje Majkl Bej.

Komedija “Ludilo devojačke večeri” govori o 5 najboljih drugarica sa koledža koje se posle 10 godina ponovo sastaju na devojačkom vikendu u Majamiju. Uloge tumače Skarlet Johanson, Kejt Makinon, Ilana Glazer, Džilijan Bel i Zoe Kravitz.

Njihov nezaboravan provod prekida urebesan, mračan, događaj kada slučajno ubijaju stripera. Usred ludila dok pokušavaju da shvate šta da urade i kako da pronađu spas, njihova noć dobija neočekivane preokrete koji ih zbližavaju kada je to najpotrebnije - navodi se u sinopsisu filma.

Kompletan repertoar pogledajte u dokumentu ispod teksta.

Dokumenti za preuzimanje

  1. Repertoar bioskopa (preuzmi) - 13.25 KB

Ludilo devojačke večeri - trejler

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: