Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:22, 13. 7. 2017.

| Zabava

Nastavak sage “Planeta majmuna” u niškim bioskopima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Planeta majmuna 3
Majmun Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu; foto: youtube/print screen

Triler o osveti, drama o biranju između porodice i karijere, norveški dokumentarac, kao i treći deo “Planete majmuna” su novi filmovi, koje će građani od četvrtka 13. jula moći da pogledaju u niškim bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad”.

U dugo očekivanom nastavku “Planeta majmuna: Rat” zajednica genetski modifikovanih majmuna ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi, koje predvodi nemilosrdni Pukovnik.

Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog - rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete - kažu u bioskopu "Vilin grad".

Magnus dokumentarac "Magnus" obiluje arhivskim i kućnim snimcima; foto: youtube/print screenJoš jedan novi film na njihovom repertoaru je i dokumentarac “Magnus”, koji govori o norveškom velemajstoru, poznatom i kao “šahovski Mocart”. Ovaj vanserijski talenat ne odlikuje se samo urođenom veštinom i izvanrednom memorijom već i time što, svojom kreativnošću i intuicijom, te odlike uspešno kombinuje.

U “Cineplexx-u” će ljubitelji uzbuđenja moći da pogledaju “Dron”, triler o pilotu i naizgled porodičnom čoveku. On je posvetio karijeru vođenju tajnih smrtonosnih misija u inostranstvu, o kojima njegova porodica ne zna ništa. Ipak, situacija se iznenada menja.

Jedna od žrtava njegovih misija, pakistanski biznismen Imir Šau ubeđen je da je Nil odgovoran za ubistvo njegove žene i sina, i sprema mu krvavu osvetu. Nil se konačno mora suočiti sa posledicama svojih postupaka. Sukob je neizbežan - kažu u "Cineplexx"-u.

Takođe, na repertoaru bioskopa u “Stop šopu” od četvrtka će se naći i drama "Porodični čovek" o životnoj borbi sa kojom se moderni čovek često susreće. Kada šef glavnog lika najavi da odlazi u penziju, on započinje bitku za kontrolu nad firmom, a sve to nauštrb vremena za suprugu i sina.

Repertoare možete naći na sajtovima bioskopa "Vilin grad" i "Cineplexx".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • prof dr CVETKO prvi

    14:09 // 13. 7. 2017.

    Bolje bi bilo da je snimljen film "Država majmuna" ... glumili bi sve sami naturščici i ne bi koštao mnogo tj. budžet filma bi bio simboličan !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: