Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:16, 9. 5. 2017.

| Zabava

Nastavci velikih filmskih hitova u „Cineplexx“-u

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Pirati sa Kariba
Džoni Dep se vraća na veliko platno kao kapetan Džek Sperou; Foto: Plakat; Cineplexx

Ljubitelji filma će u sredu 10. maja od 20 sati u bioskopu „Cineplexx“ u Nišu moći premijerno da pogledaju epsku akcionu avanturu „Kralj Artur: Legenda o maču 3D” u režiji Gaja Ričija.

Kako navode iz bioskopa, ovo ostvarenje će odvesti gledaoce na daleka istorijska mesta i upoznati ih sa događajima iz tog perioda donoseći dinamični stil epskoj, akcionoj avanturi o kralju Arturu. Kralj Artur Foto: Plakat, Cineplexx

U filmu glavne uloge tumače holivudske zvezde Čarli Hanam, Anabel Volis i Džad Lou – navode.

Delo reditelja Ridlija Skota, futuristički horor „Osmi putnik: Kovenant“ premijerno se prikazuje u „Cineplexx“-u 17. maja od 20 sati. Uloge u ovom filmu tumače Ketrin Voterston, Majkl Fasbender, Džejms Franko, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir.

U šestom nastavku ove blokbasterske franšize, Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima – dodaju iz bioskopa.

Džoni Dep se, kažu, vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta 3D“. Premijera je zakazana za 24. maj od 20 sati.

Kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao - saopštili su.

Kompletan repertoar pogledajte na sajtu „Cineplexx“-a.

Pirati sa Kariba- Salazarova osveta

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: