Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 31. 7. 2023.

| Zabava

Neizvestan Editin koncert u Aleksincu, niko nije zainteresovan da ga organizuje

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
aLEKSINAC
Planirano bilo da se plati više od 10.000 evra; ilustracija; foto: JV

Za organizovanje koncerta pop-folk pevačice Edite Aradinović na stadionu “Mladost” u Aleksincu nema zainteresovanih agencija, pa će Opštinska uprava, bar za sada, uštedeti više od 10.000 evra, koliko je planirala da parama građana plati organizaciju.

Pevačica je trebalo da nastupi u nedelju, 6. avgusta, na terenu za male sportove “Mladost”, sa orkestrom od najmanje pet članova, u periodu od 21 do 23 sata.

Međutim, javna nabavka je danas obustavljena jer se niko nije odazvao da organizuje koncert, za koji je bilo planirano 1.250.000 dinara, odnosno oko 10.600 evra.

Do isteka roka za podnošenje ponuda na adresu naručioca nije dostavljena nijedna ponuda. Imajući u vidu izveštaj Komisije, a na osnovu člana 147. stav 1. tačka 4. Zakona odlučeno je kao u dispozitivu - piše u Odluci.

Iz Opštinske uprave, koja je raspisala tender, kažu da ne znaju da li se nastup otkazuje i da moraju da se konsultuju sa organizatorom, odnosno aleksinačkom Kancelarijom za mlade, iz koje Južnim vestima nisu odgovorili do objavljivanja teksta.

Iako su na društvenim mrežama i iz Kancelarije za mlade i iz Opštine Aleksinac ovih dana najavljivali koncert, ni tu za sada nema informacija o otkazivanju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stanislav Jankovic

    00:30 // 1. 8. 2023.

    Mnogo ulica u Aleksincu nema kanalizaciju i za te stvari nema para, ali za koncerte od 10 hiljada i vise, naravno da ima... Pocecemo da plivamo u g... ima... Kultura je strogo vezana Editin koncert.. A elementarna kultura ne postoji... Eh ta opstinska uprava.. Cirkus...

  • Mile

    22:28 // 31. 7. 2023.

    U Aleksinac sve sami cirkuzanti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: