Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 2. 8. 2018.

| Zabava

Nikola Vranjković svira u Pirotu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Nikola Vranjković promoviše novi album
Nikola Vranjković promoviše novi album; foto: M. Zlatanović

Muzičar i tekstopisac Nikola Vranjković gostovaće u Pirotu gde će promovisati svoj poslednji album "Veronautika", a koncert će se udržati u holu Doma kulture u subotu 18. avgusta od 22 sata.

Nekadašnji frontmen kultnog beogradskog sastava Blok Aut, nastupiće sa novim muzičarima, a uz njega nastupaju bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira klavijature.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na ovaj ili onaj način traje više od dvadeset pet godina. Album “Veronautika" proglašen je po glasovima slušalaca Radija Beograd 202 za album 2017. godine. Nikola Vranjković dobitnik je nagrade “Strune od svetla” za najboljeg rok pesnika 2017. godine - najavljuju organizatori.

Karte za koncert još nisu u prodaji, ali organizatori poručuju da će vreme i mesto prodaje, kao i cenu ulaznice naknadno saopštiti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: