Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 28. 4. 2015.

| Zabava

Niš prvi put birao najlepšu studentkinju

Autor:S. JanačkovićIzvor:Južne vesti
misice.jpg
"Miss univerziteta" je Bojana Milovanović, I pratilja - Sanja Filipović, a II pratilja - Ivana Nikolić (foto: Ivan Josifović)

Buduća pravnica Bojana Milovanović pobedila je na prvom izboru "Miss Univerziteta u Nišu" i tako zvanično postala najlepša studentkinja u gradu.

Bojana-Milovanovic-miss Na Sajmu automobila u Beogradu proglašena je drugom pratiljom (FB profil Bojane Milovanović)Iako je Bojana nedavno na izboru za "miss automobilizma" na Sajmu u Beogradu bila proglašena prvom pratiljom, ovu titulu, kaže, nije očekivala. Od sinoć, kada je u hotelu "Panorama" proglašena pobednicom, njen telefon ne prestaje da zvoni.

Svakog časa stižu čestitke, ali mi je neobično što zovu i novinari tako da me već očekuju televizijska gostovanja. Pošto nisam navikla na javne nastupe, to će biti odlična priprema za moju buduću profesiju jer planiram da se bavim advokaturom - kaže Bojana.

Kada je nakon šetnji u večernjim haljinama i odluke žirija za drugu pratilju prozvana Ivana Nikolić sa "Singidunuma", a zatim za prvu Sanja Filipović sa Medicinskog fakulteta, Bojana nije očekivala da će njeno ime biti sledeće.

Sve vreme je bilo uzbudljivo, ali, kada sam shvatila da će krunu staviti meni, osećaj je bio fenomenalan. Drago mi je što sam pobedila i što smo se sve združile. Ovo je lepo iskustvo, a lepe su bile i sve devojke - priča studentkinja koja je proglašena najlepšom među 30 prijavljenih.

finale-mis U finalu je učestvovalo 10 studentkinaKaže da joj je na prvom mestu biti fakultet, a da bi se manekenstvom bavila samo iz hobija.  

Kako kažu organizatori izbora iz Udruženja "Smart grupa", među kandidatkinjama za "mis univerziteta" bilo je devojaka sa svih 13 državnih i nekoliko privatnih fakulteta.

Za sledeću godinu planiraju da prošire takmičenje, tako da će Bojana svoju krunu predati devojci koja bude izabrana za najlepšu među studentkinjama u celoj Srbiji.  

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Raša

    18:14 // 30. 4. 2015.

    Javlja ti se kroz maglu vaistinu, nabavi halogenke, ove cure su akademski građani, a ne pacijenti za parove....

  • ??!

    14:15 // 29. 4. 2015.

    Dajte ko je osvojio medalje za znanje, a ne ovo...!!!

  • Antibot

    22:11 // 28. 4. 2015.

    Zavrsice u ,,parovima,,.Javlja mi se ,kao kroz maglu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: