Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 16. 11. 2022.

| Zabava

Niški kantautor posle tri godine ponovo u klubu "Feedback"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Dimitrijević
Ponovo u klubu "Feedback"; foto: promo

Dimitrije Simović, poznatiji kao Dimitrije Dimitijević, održaće koncert u četvrtak, 17. novembra od 21 sat u klubu Feedback. Za predstojeći nastup kaže da Nišlije očekuje zanimljiv preformans kojim će promivisati debitatnski album Čar - pitanje.

Poslednjih nekoliko godina ovaj Nišlija živi u Zagrebu, za koji kaže da mnogo uticao na njegov muzički rad.

Moj život u Zagrebu je baš ono što mi treba. Osećam se dobro u ovom gradu i sa ljudima i životinjama kojima sam se okružio. Svakako, zagrebački muzičari su mi inspirativni, tako da je neupitno je li me promenio, te samim tim i moju muziku. U svakom slučaju, uživam u tim promenama, ali srž Dimitrijevića ostaje ista, a ljudi koji me kroz celi proces prate, nadam se to i osećaju - rekao je Dimitrije.

Niški kantautor nedavno je objavio debitantski album Čar - pitanje na kojem eksperimentiše elementima trip hopa, bluza, fanka, sint popa, elektronike i ambijentalne muzike.

Kako su naveli iz kluba Feedback, Dimitrije je odsvirao preko 80 koncerata u saradnji sa preko 20 različitih muzičara, kako bi iskristalio svoj zvuk i učinio ga raznovrsnijim.

U Nišu, Dimitrije će nastupiti zajedno sa Sarom Renar, Milošem Vojvodićem i Vedranom Peternelom, a cena ulaznice za nastup koštaće 400 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: