Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:20, 1. 1. 2022.

| Zabava

Nišlije dočekale Novu godinu na Trgu uz pesme Zorice Brunclik i vatromet

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
269559577_970958710193747_2826657915506134562_n

Srećnu 2022. godinu je u ponoć na Trgu kralja Milana Nišlijama poželela pevačica Zorica Brunclik, a odmah je usledio vatromet koji je trajao nekoliko minuta.

Iako je na početku novogodišnje noći na Trgu bilo samo stotinak ljudi, kasnije se taj broj povećao. Nišlije su pevale pesme Zorice Brunclik, a ona im je u ponoć sa bine prva čestitala Novu godinu. vatromet Vatromet u ponoć; foto: T. T.

Nakon toga je usledio vatromet u različitim bojama od nekoliko minuta, a Zorica Brunclik je nastavila program sa mladim pevačem koga je predstavila kao svog gosta.

Nastup je završila rečima da se na niškom Trgu sastao "trio iz snova" - mladost, lepota i iskustvo, misleći na svoje kolege.

Nakon njenog nastupa na binu je izašla Milica Pavlović.

Inače, novogodišnji program je počeo nešto posle 21 sat, a otvorio ga je Alen Ademović. Zbog organizovanog dočeka Nove godine na Trgu do jutra će biti izmena u saobraćaju. Tako će od 20 sati pa do 1. januara u 5 sati ulice Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa na potezu od "Ureda" do "Suda" biti potpuno zatvorene za vozila.

269987995_488391106039230_1824265425098880066_n Nišlijama Novu godinu prva čestitala Zorica Brunclik; foto: T. T. Podsetimo, tek je sredinom decembra zvanično objavljeno da će se u Nišu, uprkos korona virusu, organizovati doček Nove godine. Vest da će u novogodišnjoj noći na Trgu pevati Zorica Brunclik i Alen Ademović izazvao je različite reakcije javnosti. Samo dan pred doček Gradski štab za vanredne situacije je ocenio epidemiološku situaciju u Nišu nestabilnom, ali nisu uveli mere za praznike.

Ono što je gradonačelnica isticala kao veoma važno je to da iz gradskog budžeta neće otići ni dinara za njihove nastupe, pa istakla da su finansijeri prijatelji.

Samo nekoliko dana pred 31. decembar otkrila je da će na Trgu pevati i Milica Pavlović, ali za donatore tih nastupa je navela da su želeli da ostanu anonimni.

I pored dočeka koji organizuje grad, u mnogim lokalima na jugu Srbije će novogodišnje slavlje biti do rano ujutru, dok drugi zbog neizvesnosti u vezi sa epidemiološkim merama nisu smeli da se upuste u skupe pripreme

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • prof.Dusan

    16:18 // 4. 1. 2022.

    Da nam jednom bude gradonačelnik metalac pa da nam svane muzički makar .

  • Naissus

    17:50 // 2. 1. 2022.

    SOS Show (Selci Ostaju Selci)

  • Nikola

    23:55 // 1. 1. 2022.

    Ocigledno je zasto bas Zorica Brunclik peva u blizini Ambasadora ;)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: