Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:37, 22. 11. 2017.

| Zabava

Nišlije napravile igricu o avanturama čarobnjaka u svemiru

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
Carobnjak Edi
Pustolovine mladog čarobnjaka, foto: Kickstarter

Ekipa Pocket Mana, koju čine Nišlije Milan Andrejević, Stefan Sladić i Predrag Mladenović, završili su, kako prenosi portal Netokracija, prvo poglavlje interaktivne igrice koja prati avanture čarobnjaka Edija.

Igrica je osmišljena tako da, kako piše na portalu, korisnici tokom putovanja sa svojim fiktivnim karakterima u beskonačnom prostoru nailaze na nove likove i stvorenja koja im pomažu ili ih skreću sa putovanja.

Glavni junak ove priče je Edi, Merlinov nećak i šegrt, koji putujući kroz svemir upoznaje razne likove i rešava njihove zadatke kako bi jednog dana postao poznati, nadareni čarobnjak kao njegov ujak - piše na sajtu.

Demo verziju igrice My Uncle Merlin: a Tale of Wizards in Space, za Windows operativne sisteme, moguće je skinuti na sajtu Kickstarter, gde su Nišlije pokrenule kampanju za prikupljanje 22.000 dolara, kako bi igrici dali finalni oblik.

Na igrici su radili pet meseci, a prema pisanjima medija, nadaju se da će prikupiti dovoljno novca da bi igrica bila u potpunosti završena do jula 2018. godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: