Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 7. 7. 2023.

| Zabava

Nišvil stiže na Roštiljijadu, poslednje veče festivala u znaku džeza

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Roštiljijada-13,-avgust-2018,-foto-J.-G.
Nišvil u Leskovcu; foto: Arhiva JV

Ovogodišnja 33. Roštiljijada biće održana od 21. do 27. avgusta, a novina će biti to što će poslednji dan festivala roštilja, po rečima direktora leskovačke Turističke organizacije Nebojše Kocića, obeležiti nastup džez muzičara sa Nišvila.

Veliki broj Leskovčana svake godine odlazi na Nišvil koji će ove godine biti održan od 10. do 13. avgusta, a priliku da uživaju u džez muzici imaće i na zatvaranju Roštiljijade.

Prvi put ćemo raditi i nedelju, imaćemo goste iz Niša. Veče je nazvano “Nišvil u Leskovcu”, a imaćemo par grupa sa Nišvila koje će nam gostovati. Imamo dobru saradnju, dogovorićemo se oko programa, ali sam siguran da će to proći jako dobro - rekao je Kocić.

On dodaje i su počeli pregovori sa pevačima oko nastupa na festivalu roštilja, ali da to ove godine ide mnogo teže, jer su cene za nastup pojedinih pevača previsoke.

Bio sam zaprepašćen kada sam čuo cene pojedinih pevača. To su cifre od po 25.000 i 30.000 evra i to neki pevači koji nisu među najvećim zvezdama. Teško je i da odlučimo ko će pevati, jer je veliki pevača već bio pa ne bi da ponavljamo, a sa druge strane moramo da vodimo računa da imamo raznovrstan program. Još je rano da govorimo o imenima, ne bi bilo pošteno prema tim pevačima - kaže Kocić.

Podsećamo, prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Jelena Karleuša, čiji je koncert izazvao oprečna mišljenja Leskovčana, a naki su sakupljali novac da Karleuša uopšte ne peva.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    10:11 // 8. 7. 2023.

    Одлична комбинација...врућ роштиљ,'ладно пиво...лагани џез..."Свирај то,поново,Сем"...

  • Var tehnolog

    21:00 // 7. 7. 2023.

    Zbog nedostatka novca, Blagojevic u raljama sns ! Moze i rostiljijada usred Nisvilla ,kao uzvratna poseta, da zamirisu malo stejdzevi !

    • Hepek

      03:32 // 8. 7. 2023.

      Mirišu oni godinama . Meni nikad nije bilo jasno ko kupuje pljeskavice na nišvillu ali očigledno je da kupuju jer je roštilj još uvek na 100 m od bine

  • Aca

    18:54 // 7. 7. 2023.

    Kako je krenulo ostvarice se zelja Ljubivoja Slavkovića da se Belmuzijada i Nisvil spoje. Sva sreca pa su nasli onih 6 miliona koji su onomad nestali pa Nisvil ne ode u Sofiju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: