Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:27, 26. 9. 2015.

Nostalgični štimung prve večeri "Nisomnije"

zabranjeno pusenje "Zabranjeno pušenje" privuklo najviše publike koja je horski pevala poznate hitove; foto: Vanja Keser

Osim kultnog sastava “Zabranjeno pušenje“ prve večeri ovogodišnjeg festivala “Nisomnia“ u rovovima niške Tvrđave nastupili su bendovi  “Eva Braun“, “Artan Lili“ kao i di džej dvojac “Funk soul brothers“.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Bulevarac

    19:30 // 26. 9. 2015.

    Htedoh da napišem nešto o Nisomniji ali ugazih u konjsku balegu koje ima svuda po gradu. Cigani voze konjska kola i niko ništa ne preduzima. Ovo je smešno bre!

  • Jova

    21:14 // 26. 9. 2015.

    Ništa bez Neleta! Čovek ne zna da napravi atmosferu ali zato veoma dobro kenja po publici koju treba da zabavi i razveseli jer su za to su plaćeni! Možda sam i Ja malo preterao ali uve treba težiti boljem. A ovo sinoć ne mogu da stavim ni u mojih 50 top svirki!

  • sejoprevara

    14:01 // 27. 9. 2015.

    Razočaran sam. Objasnio je Sejo šta znači pojam "tezga". Nijednu pesmu nije pevao, samo je nešto recitovao, puštao publiku ad peva, kao da smo došli da slušamo pijanue klince, a ne njih. Izbor pesama za balavce, najkomercijalniji stari hitovi za široke narodne mase. Ma samo ga pogledajte kako se obukao za nišku publiku...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: