Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:58, 16. 8. 2017.

| Zabava

Nova akcija, triler i komedije na repertoaru niških bioskopa

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Šerliz Teron Atomska plavuša
U filmu Oskarovka glumi tajnog agenta; Foto: CIneplexx poster

Film Dejvida Liča “Atomska plavuša” ljubitelji 7. umetnosti moći će da gledaju u bioskopima “Vilin grad” i “Cineplexx” od 17. avgusta. Na repertoaru su i akcioni triler “Vozač” u kome glumi i Kevin Spejsi, francuska komedija “Otkačene trudnice”, kao i animirani nastavak filma “Tvrd orah 2”.

Nerazdvojne, Avril i njena majka Mado, koju glumi Žilijet Binoš, potpuno su različiti likovi filma “Otkačene trudnice”. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao i po stilu života je sušta suprotnost svojoj majci, večitoj tinejdžerki, bezbrižnoj i drskoj. Poster film Otkačene trudnice Foto: Cineplexx poster

Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu - navode u sinopsisu filma.

Film “Vozač” je priča o mladom i talentovanom vozaču automobila koji služi za beg posle pljačke i oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Njega tumači mladi Ansel Elgort.

Međutim, kada upozna devojku svojih snova, Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, pošto ga mafijaš, koga tumači Kevin Spejsi, prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa realnošču – pljačkom unapred osuđenom na propast koja će zapretiti njegovom životu, ljubavi i slobodi - navodi se.

U “Atomskoj plavuši” glumi dobitnica “Oskara” Šerliz Teron, a radi se o špijunskom trileru u kojem ona igra ulogu špijunke MI6-a koja je poslata u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta.

“Tvrd orah 2” je nastavak filma iz 2014, u kome se veverica Sarli i prijatelji otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi da sagradi divovski, zabavni park na njihovom staništu.

Kako bi sprečili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, moraće se udružiti s ostatkom životinja iz parka - navodi se u opisu filma.

Kompletne repertoare bioskopa “Cineplexx” i “Vilin grad” možete videti na njihovim sajtovima.

"Otkačene trudnice"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: