Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:15, 26. 11. 2016.

| Zabava

Nova srpska komedija i animirani film u „Vilinom gradu“

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Nišlije će novi srpski film moći da pogledaju i u
Nišlije će novi srpski film moći da pogledaju i u "Vilinom gradu"; foto: promo

Junake nove srpske komedije „Stado“, poznate glumce Nikolu Koju, Zorana Cvijanovića, Vesnu Trivalić i druge, Nišlije će moći da gledaju i u „Vilinom gradu“ a film je na repertoaru bioskopa radnim danima i vikendom od 18:30, 20 i 22 sata. Posetioci će moći da pogledaju i komediju „Tihi zaliv“, kao i animirani film „Vaiana“.

„Stado“ je rediteljski prvenac Nikole Koja u kome su glavni junaci Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati da pronađu finansijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju.

Naravno, kao što to obično biva na filmu, ali i u stvarnom životu, njihov put do mogućeg uspeha nikako neće biti posut ružama. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umetničko delo, suočiti s ogromnim preprekama a u jednom trenutku će biti prisiljeni i da sklope pakt sa đavolom, a sve kako bi ostvarili finansijski uspeh – navodi se u sinopsisu.

Komedija „Tihi zaliv“ govori o nekoliko turista koji su nestali na plažama.

Ozloglašeni inspektori Mačin i Melfoj ubrzo shvataju da se ovi misteriozni nestanci odvijaju u zalivu Slek, gde živi zajednica ribolovaca – piše u sinopsisu.

Nju će posetioci moći da pogledaju radnim danima od 14:30.

Volt Diznijeva animacija „Vaiana“ je avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Diznijeva animacija; foto: promo Diznijeva animacija; foto: promo

Usput će Vaiana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet – kako stoji u sinopsisu.

Ona je na repertoaru u 2D formatu radnim danima i vikendom od 14 sati, a u 3D formatu radnim danima od 18 sati, a vikendom od 10, 12:30 i 18 sati.

Detaljnije informacije o filmovima i rezervaciji karata možete pogledati na sajtu bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: