Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:08, 7. 3. 2019.

| Zabava

Nove avanture iz Marvelovog studija u niškim bioskopima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Kapetan Marvel
Nove avanture iz Marvelovog studija; foto: print screen/Youtube

U dosad neviđeni period u istoriji Marvelovog univerzuma, devedesete godine dvadesetog veka, smešten je novi film Kapetan Marvel, koji je sada i na repertoarima niških bioskopa. Sem ove avanture, publika će u Cineplexx-u i Vilinom gradu moći da pogleda još pregršt novih naslova, među kojima i dobitnika Oskara Zelenu knjigu, te nastavak animiranog filma Kako da dresirate svog zmaja.

U trećem delu ove avanture za mališane, svi junaci će zbog opasnosti morati da napuste svoje selo i krenu na putovanje kroz tajni svet, za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Sa druge strane, nova Marvelova avantura govori o Karol Denvers i njenom putu do postanka jedne od najznačajnijih junakinja u univerzumu.

Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga - navode u Vilinom gradu.

“Kako neko toliko lep može da bude toliko ružan iznutra”, glavno je pitanje trilera Crni anđeo.

Ovaj film pruža fascinantan uvid u svet jednog od najozloglašenijih argentinskih zločinaca. Ortega na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama, i oplemenjen momentima humora. Ovo je subverzivan krimi triler koji na inovativan način ruši konvencije žanra - kažu u Cineplexx-u.

Nagrađen Oskarom za najbolji film, ostvaranje Zelena knjiga, počev od ove nedelje Nišlije će moći da pogledaju na velikom platnu.

Toni Lip, opaki izbacivač iz noćnog kluba u potrazi je za novim poslom. Ponuda koja najviše obećava je mesto vozača afro-američkog klasičnog pijaniste Dona Širlija na koncertnoj turneji kroz krajnji jug zemlje - navode u Vilinom gradu.

Još jedan film zasnovan na istinitom događaju naći će se na repertoaru Cineplexx-a. Tajna svetionika govori o škotkoj misteriji - neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterija Flananskog ostrva.

U januaru 1900. godine tri muškarca, koji su radili kao svetioničari na ostrvima Flanan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom. Uprkos sveobuhvatnim potragama, nijedan trag nikada nije pronađen. Iako nisu našli čuvare tek sagrađenog svjetionika, pronađeno je nekoliko vrlo neobičnih tragova - rekli su u Cineplexx-u.

Poslednji Srbin u Hrvatskoj jedini je novi nasov u niškim bioskopima sa ovih prostora.

Mala grupa bogatih postala je još bogatija, a siromašni su još siromašniji. U vremenima u kojima je voda dragocenija od nafte, moćnici ne prezaju ni od čega kako bi je se domogli i spremni su da ubace i zombi-virus u nju - navode u Vilinom gradu.

Kompletni repertoari niških bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: