Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:18, 27. 4. 2018.

| Zabava

Novi "Osvetnici" i "Igra istine" koja "kreće naopako" u niškim bioskopima

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Sedišta
Zanimljiva filmska bioskopska nedelja; foto: Vanja Keser

Pored najnovijeg filma iz “Marvelove" kuhinje, Osvetnici: Rat beskraja, u niškim bioskopima od 26. aprila do 2. maja ljubitelji filmova će na velikom platnu moći da pogledaju i Igru istine, kao i film Jupiterov mesec o mladom imigrantu koji misteriozno levitira kad god poželi.

U bioskopu Cineplexx od četvrtka 26. aprila na programu je “najveći” stripski film dosad, kako kažu u bioskopu, o “voljenim herojima okupljenim na novom zadatku”.

Robert Dauni Džunior i njegov Ironman predvode likove koje igraju Kris Hemsvort kao Tor, Kris Evans u ulozi Kapetana Amerike, Skarlet Johanson kao Crna udovica, Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž, Tom Holand kao Spajdermen i Pol Rad u ulozi Antmana.

Filmsko putovanje bez presedana gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada - saopštavaju organizatori.

Pored ovog “superherojskoj”, na repertoaru bioskopa Cineplexx biće i horor Igra istine koji se bavi temom jedne od najpoznatijih svetskih zabavnih igara - “istina ili izazov”.

Novi zastrašujući horor donosi nam priču o naizgled bezazlenoj igri, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji poslednji prolećni raspust pred upis na fakultet, provode u Meksiku. Započinju ovu igru, i to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

U bioskopu Vilin grad sledeće nedelje takođe se daju Osvetnici, ali i neobičan film o aktuelnoj temi migracije - Jupiterov mesec.

Mladi imigrant je ustreljen dok je ilegalno prelazio granicu. Uplašen i u šoku, ranjeni Arjan sada može misteriozno da levitira kad poželi. Bačen je u izbeglički kamp, a napolje ga krijumčari Dr Štern u nameri da iskoristi njegovu izuzetnu tajnu - piše u opisu filma.

Ova naučno-fantastična drama traje 129 minuta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: