Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:42, 14. 8. 2019.

| Zabava

Novi Tarantinov film i nastavak "Angry Birds"-a novine u bioskopima u Nišu

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
film
Nova ostvarenja u niškim bioskopima; foto: Flickr Tanjila Ahmed (ilustracija)

Deveti film Kventina Tarantina Bilo jednom...u Holivudu dolazi na velika platna niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad, a osim ovog ostvarenja novine na repertoaru su Angry Birds 2 i komedija Dobri momci.

Bilo jednom…u Holivudu proslavljenog režisera je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu u vreme vrhunca hipi Holivuda. Bilo jednom u Holivudu Foto: Bioskopski plakat

Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu - Šeron Tejt (Margo Robi) - navode iz bioskopa.

17. avgusta pretpremijerno se prikazuje Angry Birds 2, a kako se navodi u opisu filma, rat koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut pojavljivanjem treće, zajedničke opasnosti.

Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Angry Birds Film je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca - navode iz bioskopa.

Film plakat Foto: Plakat bioskop Od 15. avgusta je na repertoaru i komedija Dobri momci, koja govori o epskom putovanju tri šestaka koji beže iz škole i sa sobom nose slučajno ukradenu drogu.

Svo to vreme juri ih grupa tnejdžerki, a oni će pokušat da stgnu kući na vreme, kako bi prisustvovali žurci koju su dugo čekali - piše u opisu filma.

U Vilinom gradu se od sutra daje i Bela Vrana, a kako se navodi u opisu, Rejf Fajns uspeva da dočara sirovu fizičku snagu i briljantnost Rudolfa Nurejeva, čiji je beg na Zapad zapanjio svet u trenutku kada je Hladni rat bio na vrhuncu. Nurejeva, dodaju, igra svetski poznati baletski igrač Oleg Ivenko.

Kompletne repertoare možete pogledati na sajtu Vilinog grada i Cineplexx-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: