Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 16. 6. 2017.

| Zabava

Novi “Transformersi” uskoro u “Vilinom gradu”

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Ove nedelje nova komedija, drama i nekoliko animiranih filmova
Ove nedelje nova komedija, drama i nekoliko animiranih filmova; foto: skrinšot trejler

Naučno-fantastičnu avanturu “Transformersi: poslednji vitez”, sa Entoni Hopkinsom u glavnoj ulozi, ljubitelji ovog žanra moći će da gledaju u bioskopu “Vilin grad” od 21. juna. Ove nedelje su na repertoaru i ljubavna komedija, drama i nekoliko animiranih filmova. Sledeće nedelje će u bioskopu organizovati i tematsko veče posvećeno ženama.

“Alibi.com” je francuska komedija koja govori o spremnosti ljudi da daju mnogo novca samo da bi dobili alibi i sakrili svoj tajni život.

Na repertoaru je i film “Čudesna žena”, priča o Diani, princezi Amazonki, koja je obučena da bude nepobediva ratnica.

Odrasla na zaštićenom rajskom ostrvu Themiscira, na kojem žive samo žene. Akcija kreće kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u spoljnom svetu. Diana tada napušta svoj dom, uverena kako može zaustaviti sukob. Boreći se, rame uz rame sa muškarcima u ratu, Diana će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu - piše u sinopsisu.

U “Vilinom gradu” ove nedelje se prikazuje i treći nastavak animiranog filma “Automobili”, kao i drama “Ledi Magbet”, čija je priča smeštena u ruralnu Englesku 1865. godine.

Katarinu guši brak bez ljubavi sa ogorčenim čovekom duplo starijim od nje, čija je porodica hladna i surova. Kada uplovi u strasnu vezu sa mladim radnikom na suprugovom imanju u njoj se rađa snaga, tako moćna da neće prezati ni od čega da po svaku cenu dobije ono što želi - navodi se u opisu filma.

Optimus Prajm se vraća na svoju rodnu planetu, Sajbertron, koja je uništena njegovom zaslugom, u novom filmu “Transformersi: poslednji vitez”, koji će publika moći da gleda od 21. juna.


Tematsko veče za dame u bioskopu

Komedija “Ludilo devojačke večeri” biće premijerno prikazana 22. juna u bioskopu “Vilin grad”, na tematskoj večeri koja je namenjena ženama. Uz svaku kupljenu ulaznicu po standardnoj ceni, dame će dobiti vino i vaučer sa popustom u kozmetičkom studiju.

Studio je obezbedio i 3 specijalne nagrade, a srećne dobitnice će biti izvučene pre same projekcije, pa je poželjno da sve dame koje dođu, sačuvaju svoje ulaznice - navode u bioskopu.

Film počinje u 20 sati, a karte su već u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa. Iako je veče posvećeno damama, kažu, dobrodošla su i gospoda.

Više o pomenutim filmovima možete videti na sajtu bioskopa “Vilin grad”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: