Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 13. 10. 2017.

| Zabava

Novi horor, akcija, drama i premijera trilera u bioskopu “Cineplexx”

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
sedišta
Novi filmovi u bioskopu; Foto: Vanja Keser

Priču koja prethodi radnji čuvenog horora “Teksaški masakr motornom testerom” ljubitelji filma moći će da pogledaju u niškom “Cineplexx”-u. Osim toga, novina na repertoaru su i drama “Ana Karenjina: Sećanja Vronskog”, kao i akcioni triler “S.M.A.R.T. Potera”. Mališani i ljubitelji animiranog filma moći će da pogledaju film “Moj mali poni”, a 18. oktobra je premijerna projekcija trilera “Sneško”.

Horor film “Maska od kože: Početak” govori o tome kako mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla.

Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Lederfejs, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete - navodi se u opisu.

Film režiraju Aleksandro Bustiljo i Žulijan Mauri, a u glavnim ulogama su Lili Tejlor koja je preuzela ulogu majke mladog Lederfejsa, Stiven Dorf u ulozi ludog policajca, Džesika Madsen, Džejms Blur, Sem Strajk i Sem Koleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv ludaka pripala Vanesi Grejs. Plakat film horor Foto: Plakat

“Ana Karenjina: Sećanja Vronskog” donosi priču iz 1904. godine i rusko-japanskog rata. Glavni hirurg ruske vojne bolnice, navodi se u opisu, spasava život nekolicini ranjenih oficira, među njima i grofu Vronskom. Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine da mu je baš on spasio život, jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice.

Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin, Vronskom postavlja pitanje koje ga muči celog života: šta je nateralo njegovu majku na kobni čin? Posle kraćeg oklevanja Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom - kažu u opisu.

U filmu “S.M.A.R.T. Potera”, kako se navodi, agent privatnog obezbeđenja treba da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, ali ga čeka zaseda na putu. Kada banda lopova locira pošiljku, tada agent i žena koju voli budu dovedeni u opasnost. Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent treba da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju.

Animirani “Moj mali poni”, navode iz bioskopa, donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada.

Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom - piše u opisu.

U “Cineplexx”-u se premijerno daje i film “Sneško”, koji govori o detektivu koji istražuje serijska ubistva.

Kad glavni detektiv elitnog kriminalističkog odeljenja Hari počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan. Uz pomoć genijalnog regruta Katrine, ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim, ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo pre nego što sneg ponovo padne - navode u opisu.

Plakat film triler Foto: Plakat Pored Majkla Fasbendera, uloge tumače Rebeka Ferguson, Šarlot Ginzberg, Val Kilmer, Džej Kej Simons, Sofija Helin i drugi, a u maloj ulozi će se pojaviti i sam pisac Ju Nesbe.

Inače, kako navode iz bioskopa, u karte za premijeru filma „Star Wars – Poslednji Džedaji“ 3D, koja je zakazana za sredu 13. decembar u 19 časova, su već u prodaji.

Nastavlja se saga o Skajvokerima dok se junaci filma Buđenje Sile pridružuju galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja otkriva drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti. Ovo je osmi nastavak svetskog fenomena Star Wars, a radnja se odvija neposredno posle radnje filma „Star Wars: Buđenje sile“ - navode.


U nedelju Porodični dan u bioskopu

Mališani koji u nedelju 15. oktobra od 12 do 17 sati budu u “Cineplexx”-u, kako najavljuju iz bioskopa, dobiće sladoled, a najsrećniji i igračku

Biće organizovane i kreativne radionice inspirisane beskrajno simpatičnom šestorkom iz animirane avanture „Moj mali poni”. Ne propustite priliku da zaplovite u svet magije i prijateljstva i doživite filmsku čaroliju sa poznatim ponijima - navode iz bioskopa.

Uz svaku kupljenu ulaznicu, dodaju, posetioce očekuju i pokloni – „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari”, DVD crtana izdanja i albumi Barbi, Jugi O i Kalimero.

Osim avanture „Moj mali Poni“ u kojoj su glavnim junacima glasove pozajmili Marijana Aranđelović, Jelena Jovičić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Boda Ninković, i vokal Sara Jovanović (Sara Jo).

Na programu tog dana, prema najavama, biće i animirani filmovi sinhronizovani na srpski „Tvrd orah 2“ i „Mali Bigfoot“ i„Lego Ninjago“.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: