Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:59, 20. 4. 2017.

| Zabava

Osmi nastavak “Paklenih ulica” u “Vilinom gradu”

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Nastavak poznate akcije ove nedelje na repertoaru; foto: skrinšot trejler
Nastavak poznate akcije ove nedelje na repertoaru; foto: skrinšot trejler

Nastavak “Paklenih ulica” u kome Vin Dizel tumači jednu od glavnih uloga, ove nedelje našao se na repertoaru niškog bioskopa “Vilin grad”. Nišlije će moći da gledaju i biografski film između akcije i avanture “Izgubljeni grad Z”.

U osmom nastavku akcionog filma, Dom i Leti su na medenom mesecu, Brajan i Mia su se povukli iz igre, ostatak ekipe je oslobođen svih optužbi, pa je tim počeo da vodi nešto nalik normalnom životu.

Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali - piše u sinopsisu.

“Izgubljeni grad Z” je priča o britanskom arheologu Perci Favcetu koji je 1925. godine krenuo u istraživanje amazonske prašume kako bi pronašao antičku civilizaciju i otkrio jedno od najvažnijih otkrića ikada.

Evropljani su vekovima verovali da Jungle krije kraljevstvo El Dorada. Istraživači su najčešće umirali od gladi i bolesti ili su ih ubili Indijanci, i tako ostavili čovečanstvo u uverenju da je Amazona stvarno nenaseljena. No Favcett se godinama pripremao za taj put - navodi se u sinopsisu.

“Grad Z”, navodni El Dorado, je opsesija mnogih istraživača, arheologa, pustolova, ali svaka ekspedicija koja je pokušala da ga pronađe okončana je katastrofom.

Više o filmovima i informacije o kartama zainteresovani mogu da vide na sajtu bioskopa “Vilin grad”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: