Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 13. 5. 2017.

| Zabava

“Osmi putnik”, “Kralj Artur” i još 3 nova naslova u “Vilinom gradu”

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Horor "Osmi putnik" uskoro u niškom bioskopu; foto: skrinšot trejler
Horor "Osmi putnik" uskoro u niškom bioskopu; foto: skrinšot trejler

U niškom bioskopu “Vilin grad” će 17. maja premijerno biti prikazan novi nastavak horora “Osmi putnik: Kovenant”, a ove nedelje prikazivaće se avanturistička drama “Kralj Artur: Legenda o maču”. Ljubitelji drama moći će da gledaju i filmove “Druga strana nade” i Fatalni ishod”, a prikazivaće se i porodični film “Okto: Istraživač dubina”.

Novi “Osmi putnik” je između akcije, horora i naučne fantastike, a govori o posadi kolonijalnog broda Kovenant koja je zarobljena na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet.

Drama “Druga strana nade” je neobična priča o prijateljstvu finskog trgovačkog putnika i sirijskog izbeglice. To je najnoviji film reditelja Akija Kaurismakija koji govori o ljudskosti, empatiji i razumevanju.

“Fatalni ishod” je zasnovan na istinitim događajima, a govori o sudaru dva putnička aviona zbog greške kontrolora saobraćaja u Nemačkoj.

Priča prati živote dva potpuna stranca koje je povezala nesreća, čoveka koji u toj nesreći gubi ženu i ćerku, i kontrolora čija greška je uzrok nesreće. Da li će želja za osvetom i osećaj krivice obuzeti ova dva čoveka, i dovesti do njihovog susreta - piše u sinopsisu.

Na repertoaru će biti i animirani, porodični film “Okto: Istraživač dubina”, čija je priča smeštena u 2100. godinu i ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još preživljava u najdubljem ponoru okeana.

Glavni lik je Okto, avanturistička hobotnica, poslednja od svoje vrste, koja živi sa najboljim prijateljima - štreberkom i nespretnom ribom Evom i neurotičnom škampom Alis.

Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, će poslati Okta i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura pa će zajedno da putuju na neverovatna mesta kao što su  potopljeni New Yorka, Titanik i Arktik - navodi se u sinopsisu.

Od 10. maja u bioskopu “Vilin grad” se prikazuje i film “Kralj Artur: Legenda o maču”, koja govori o tome kako se njegov život menja kada izvuče mač iz kamena i sazna istinu o svom poreklu.


Muško veče uskoro u bioskopu

Tematsko veče, namenjeno muškarcima, održaće se u sredu 17. maja u bioskopu “Vilin grad”. Posetiocima će, kažu, da pruže kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe, a i dame su dobrodošle.

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film "Osmi putnik: Kovenant", dok će uz svaku kupljenu ulaznicu, po standardnoj ceni od 290 dinara, dobiti Booster na poklon. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji - navode u bioskopu.

Više informacija o filmovima, ulaznicama i tematskoj večeri možete videti na sajtu “Vilinog grada”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: