Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:25, 20. 1. 2023.

| Zabava

Pank i hip-hop nastupi u AKC FUZZ-u ovog vikenda

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic
Pank i hip-hop nastupi u FUZZ-ufoto: Aleksandar Mijalković

Sadržajan vikend očekuje ljubitelje alternativnog zvuka u AKC FUZZ-u, u petak, 20. januara, Nišlije očekuju nastupi bendova Ukratko Štef i Bunker, dok će u subotu, 21. januara, nastupiti Spejs Noksi i Kene Beri, dok će pre njih nastupiti Mlasvezna i di-džej Tjamil, koji će tokom čitave večeri biti za miksetom.

Organizatori iz AKC FUZZ-a u petak najavljuju pank/ska veče i bendove koji poslednjih godina postižu ozbiljne rezultate na mnogim muzičkim takmičenjima.

Bend “Ukratko Štef” trenutno ima dvadesetak autorskih pesama i željni su svirki, a 2022. godine nastupali su u finalu “Zaječarske gitarijade”. “Bunker” u prvoj fazi beleži nastupe u niškom klubu “Black Stage”, da bi iz pank, rok korena novom postavom prerastao u “crossover heavy metal” i oformio jak lični izraz i identitet čime je zagrantovao svoje mesto na ovdašnjoj sceni - kažu iz AKC FUZZ-a.

Za nastupe u subotu, orgnazatori kažu da se radi o umetnicima koji su veoma zastupljeni na srpskoj alternativnoj sceni.

Spejs Noksi u svojoj muzici koja je žanrovski najbliža hip-hopu, spaja elemente različitih žanrova, pre svega elektronike i gitarske muzike. Kene Beri Sa Spejs Noksijem nastupa i sarađuje više godina a zajedno na sceni čine homogenu energetsku bombu, harmonično uklapajući potpuno različite stilove u savršeni haos - rekli su organizatori.

Cena ulaznica za petak koštaće 300 dinara, dok će karte za subotnje nastupe u pretprodaji koštati 500 dinara u “Birtiji kod Dušana”, a dok će na ulazu biti 700 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: