Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:28, 7. 2. 2024.

| Zabava

Petak u niškom klubu “Feedback” u znaku bluza

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Slide Ride
Posle skoro pola godine ponovo sviraju u Nišu; foto: Mihajlo Ivanović, privatna arhiva

Bluz bend Slide Ride koji je nastao u Nišu održaće koncert u petak, 9. februara od 22 sata u klubu Feedback. Njihova muzika, iako ima bluz osnovu, karakteristična je i po fank, rok i džez primesama.

U Nišu su, od 2015. godine postali prepoznatljivi po energičnim nastupima i autentičnim izvedbama pesama poznatih bluz izvođača kao što su Erik Klepton, B.B. King, Badi Gaj, Mudi Voters, Alber Kolins, Alber King, Džon Li Huker i mnogih drugih.

Bend poslednjih godina funkcioniše na relaciji Niš-Pančevo-Majdanpek gde pripremaju album, a u Nišu će svirati prvi put nakon septembra i Festivala zanatskog piva, koji je bio održan u dvorištu Banovine.

Trenutno imamo 7 snimljenih autorskih pesama i aktivno tražimo izdavača. U Feedback-u ćemo odsvirati sve te pesme, kao i naš standardni repertoar, uključujući i neke stvari koje nismo svirali dok smo aktivno nastupali u Nišu - rekao je basista Mihajlo Ivanović.

Slide Ride (1) Karakteristični po energičnim nastupima i autentičnim izvedbama; foto: Nikola Đukić Slide Ride je do sada nastupao u klubovima i festivalima širom Srbije, uključujući i nastup na glavnoj bini Nišvila 2022. godine, a od prvog dana sviraju u nepromenjenom sastavu Aleksandar Branković, gitarista i pevač, Mihajlo Ivanović, basista i Zlatko Ilić, bubnjar.

Ulaznice se ne nalazi u pretprodaji, već će moći, po ceni od 400 dinara, da se kupe direktno na ulazu u Feedback.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: