Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 6. 12. 2016.

| Zabava

Plesni šou za Nišlije u Narodnom pozorištu

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Nastupaće i trbušne plesačice; foto: I. Vasić
Nastupaće i trbušne plesačice; foto: I. Vasić

Amateri i profesionalci od 4 do 64 godine predstaviće se publici u plesnom šou nastupu „Big time“, u kome će imati priliku da iskorače iz zone komfora i publici pokažu šta znaju. Plesni nastup je zakazan za 28. decembar od 20:30 sati u niškom Narodnom pozorištu.

Ova plesna manifestacija, kažu organizatori, ima za cilj podsticanje umetničke inicijative kod mladih. 

Imaćete priliku da gledate hip-hop, salsu, tango, disko dens, latino, standard, kabare, orijentalni ples, balet, kontemporeri, šou-dens i druge vrste plesa. Svakako, ovakav vid manifestacije predstavlja divnu inovaciju u našem okruženju – najavljuju organizatori. Veliki broj plesača biće na sceni; foto: I. Vasić Veliki broj plesača biće na sceni; foto: I. Vasić

Publici će se na nastupu predstaviti „Continuum Youth“, „Continuum Root“ i „Continuum Jedi“, koji su učestvovali u ovogodišnjem serijalu „Ja imam talenat“.

Biće i trbušnih plesačica koje čine grupu "Swing Oriental Ladies" i jedna su od najrenomiranijih grupa na Balkanu, a na nastupu će se predstaviti i Ančoo, finalista prvenstva u hip-hopu za ovu godinu.

Tim koreografa koji je osmislio ovaj nastup čine Danica Ničić, Jelena Mihajlović, Đorđe Mihajlović, Ana Stanišić, Sandra Prokić, Danilo Đokić, Jovana Simić, Dragan Micić, Anastasija Pantović, Julijana Rakonjac, Valentina Vidojević, Marija Stankov, Nevena Simonović, Slavica Ognjanović, Bratislav Ranković - navodi se u pozivu.

Organizator ovog nastupa je „Continuum dance theatre“ i plesni klub „Swing“. "Big show" nastup za Nišlije; foto: I. Vasić "Big show" nastup za Nišlije; foto: I. Vasić

Karte će biti u prodaji od 21. decembra i moći će da se kupe na biletarnici pozorišta, po ceni od 200 dinara. Na dan nastupa karte će koštati 300 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Blackburn

    21:39 // 6. 12. 2016.

    Svakojaka tezgarenja, estrada,gluposti i trivijalnosti odigravaju se na niskim daskama,koje zivot znace!Od umetnosti- ni traga!

  • Lahor

    16:07 // 6. 12. 2016.

    Svaka čast,organizaciji.Dolazim da blerom moju .drugaricu,trbusnu plesacicu,kraljicvu Verku Trickoć

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: