Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 29. 12. 2018.

| Zabava

Po štelovanom tenderu: Keba i Mira Škorić pevaju za Novu godinu u Pirotu

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Keba i Mira Škorić očekivano u Pirotu za Novu godinu
Keba i Mira Škorić očekivano u Pirotu za Novu godinu; printscreen/Youtube/Dragan Kojić - Keba - Šapat (Official Video 2018)

Kao što su Južne vesti pisale, zadatak da uvesele građane Pirota za novogodišnju noć očekivano su dobili folk pevači Dragan Kojić Keba i Mira Škorić, potvrđeno je na sajtu pirotskog Doma kulture koji je organizator dočeka. Na “nacrtanu” javnu nabavku javila se očekivano samo jedna agencija, a Piroćanci će nastup dvoje muzičara platiti 2,25 miliona dinara.

Iako su u pirotskom Domu kulture tvrdili da su neke ponude već stigle, na kraju se na tenderu javio samo jedan ponuđač i to PR agencija Igora Kojića “Primeti me” koja je obezbedila dolazak Kojića i Škorićeve.

Direktor pirotskog Doma kulture Miško Ćirić nije bio dostupan za komentar oko izbora muzičara jer danima ne odgovara na pozive i poruke novinara Južnih vesti. Podržali SNS Podržali SNS; foto: Dom kulture Pirot

Na svom sajtu Dom kulture je objavio informaciju da će Piroćance zabavljati ovi muzičari, kao i satnica, a u odluci o dodelu ugovora navodi se da će njihov nastup poreski obveznici platiti 2,25 miliona dinara.

Podsetimo, tenderska dokumentacija je ima specijalne kriterijume, poput broja objavljenih albuma i učešća na "Mesamu" i drugim muzičkim festivalima, koji su odgovarali ovim muzičarima, a u pirotskom Domu kulture su to pravdali time da su se ove godine odlučili za narodnu muziku.

Inače, Keba i Mira Škorić našli su početkom godine na spisku javnih ličnosti koje podržavaju Srpsku naprednu stranku, a osim te kvalifikacije nisu poznate druge zbog kojih su upravo oni izabrani za nastup na gradskom trgu u Pirotu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Boni

    08:34 // 10. 1. 2019.

    Misko, Vasic..kultura...idi begaj

  • Tivat

    19:38 // 31. 12. 2018.

    ..i naravno,Dzej !
    Provincijo,teska li si!
    More,cepaj,uzmi nepismenim provincijalcima pare,cim cute,dobro im je!

  • jovana

    13:25 // 30. 12. 2018.

    Mi zivimo u nastelovanoj drzavi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: