Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:05, 24. 1. 2024.

| Zabava

Početak proleća u Nišu uz novosadske "Frajle"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
The Frajle
Nakon 9 godina ponovo nastupaju u Nišu; foto: Aleksandra Banjac/ Sever Zolak/ Promo Frajle

Prepoznatljive po scenskim nastupima, kostimima i raznovsnom repertoaru, novosadski ženski bend The Frajle nastupiće, u četvrtak, 21. marta od 20 sati u niškom Domu Vojske. U Niš dolaze nakon 9 godina u sklopu regionalne turneje, kojom proslavljaju 15 godina rada.

Muzički stil Frajli prožet je pop zvukom, sving ritmovima, panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, višeglasjem i originalnom interpretacijom, navode organizatori i dodaju da će na sceni Doma Vojske novasadski trio imati kompletan prateći sastav, sačinjen od iskusnih muzičara.

U godini jubileja, kada Frajle slave 15 godina na sceni, u sklopu regionalne turneje "Moje duše duša" Frajle dolaze na jug. Napominjemo da je u Nišu mnogo naše verne publike i da su članice benda The Frajle presrećne što će predstaviti novi album ali i sve stare pesme koje publika obožava da čuje na njihovim koncertima - navode iz organizacije.

Nišlije će, prema rečima organizatora, imati priliku da čuju neke od najpopularnijih pesama sa svih 7 studijskih albuma Fralji, među kojima se izdvajaju pesme Ich liebe dich, Štiklice, Fina, Kad se ljubimo, Ljubav na dar, Tamburaši, a takođe je najavljeno da će u repertoaru biti i obrade nekih popularnih hitova, ali i tradicionalnih pesama.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.600 dinara za balkon i 1.800 dinara za parter, a mogu se naći u knjižarama Indigo, Delfi, Hijeroglif, kao agenciji Big Star travel, OMV pumpama, ali i onlajn na sajtu Tickets.rs.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    20:49 // 25. 1. 2024.

    tezga najgore vrste, sa pevanjem pesama,koje 80% su tudje ! Idi,begaj !

  • Naissus

    20:39 // 24. 1. 2024.

    Visoka cena karata za kvalitet "benda"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: