Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:48, 14. 1. 2019.

| Zabava

Početkom marta u Nišu dupli koncert Nikole Vranjkovića

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Vranjković
Karte u pretprodaji koštaju 800 dinara; Foto: M. Zlatanović

Nekadašnji autor u bendu Block Out Nikola Vranjković dolazi u Feedback 7. i 8. marta, gde će držati koncerte od 22 sata.

Organizatori podsećaju da je Vranjkovićev samostalni debi bio 2001. godine Za ovde ili za poneti. Nakon raspada matičnog benda, objavio je mini album Bremeplov 2014., u novembru 2017. dupli album Veronautika koji je u više medija glasovima publike i novinara proglašen albumom godine.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na ovaj ili onaj način traje preko 25 godina, kao nesvakidašnji primer povezanosti umetnika i verne publike mimo svih trendova – navode organizatori.

Nikola Vranjković, navode, dobitnik je nagrade Strune od svetla, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok muzici.

Uz Vranjkovića, kako najavljuju, na koncertu u Nišu nastupiće i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Prodaja karata počinje 1. februara, a koštaju 800 dinara. Prodavaće se na zvaničnim prodajnim mestima kluba Feedback - Galileo Tours u Nikole Pašića 35 i Vintage Shop u Davidovoj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: